Morgen: 9e Schoonmaaktourdag vanaf Toekomst Schoonmaakbedrijven Schijndel

Op vrijdag 14 juni wordt voor de 9e keer de Schoonmaaktourdag gereden. Een enthousiaste groep motorrijders, cabrio- en oldtimer-liefhebbers is weer van de partij om gezamenlijk een mooie route te rijden. De kick-off van het evenement vond op 25 februari plaats op het hoofkwartier van De Toekomst Schoonmaakbedrijven in Schijndel. Dit jaar is dit het startpunt van de Tourdag; René Wittens namens de organisatie de groep verwelkomen.

Op de foto staan René Wittens (r) en Rob den Hertog. Ze staan voor een foto met daarop de vader van René. Die auto zou zo kunnen meerijden als oldtimer, het is een Ford Consul van ongeveer 1956.

Rene geeft aan dat hij direct ‘ja’ zei toen het verzoek via Gerard Spoor van Carling Opleidingen en Qualis Insight in Quality kwam om als gastheer op te treden. “We zijn trots op ons bedrijf en haar historie, we laten dit graag aan collega’s, leveranciers en andere partijen zien. Daarnaast geloof ik heel erg in het verbinden van mensen; dit lijkt me daarom een uitgelezen kans om branchegenoten onder ons dak bij elkaar te brengen.”

Route door Noordoost-Brabant
De route start bij Toekomst Schoonmaakbedrijven in Schijndel en wordt dit jaar in overleg met Gerard uitgezet: “Ik ken de mooiste weggetjes in de regio als m’n broekzak”. De route van ongeveer 120 km lang zal de toerders door Noordoost-Brabant voeren, met op de routekaart een lunch- en afsluitende borrellocatie.
Deelname is mogelijk voor branchegenoten met een motor, cabrio of oldtimer.

Over de Schoonmaaktourdag
De Schoonmaaktourdag is een initiatief van Rob den Hertog (RAI/Interclean Amsterdam), Erik Pos (Diversey Nederland), Ron van Zoelen (King Nederland) en Petra de Bruin (Schoonmaakjournaal). De doelstelling van deze dag is gezellig met branchegenoten een dagje toeren over achterweggetjes en te netwerken met de deelnemers met diverse achtergronden.

Nieuwsgierig? Direct aanmelden? Mail het Schoonmaaktourdag secretariaat: r.d.hertog@rai.nl.

×