Hago viert De Dag van de Schoonmaker met film over geluk

Vrijdag 14 juni 2019 is de vierde Dag van de Schoonmaker. Hago, samen met Hectas en Schoonmaakjournaal initiatiefnemer van deze dag, bedankt schoonmaakmedewerkers vandaag extra voor hun inzet en expertise, met een cadeau én een film. Een film die laat zien wat een schoon Nederland oplevert: geluksmomenten. Schoonmakers bekijken de film zelf en opdrachtgevers in heel Nederland spelen de film in het openbaar af, om ook hun dankbaarheid te tonen.

Waardering voor schoonmakers
Op de Dag van de Schoonmaker staan we stil bij het belang van schoonmaak. Goede hygiëne is een belangrijke basis voor geluk. Schoonmaken is een vak. Een zwaar vak. Op 14 juni spreken we daarom allemaal onze waardering uit voor het werk dat schoonmakers leveren. Hago viert het met een cadeau dat medewerkers thuis krijgen, met een attentie en extra aandacht voor de dag op locatie en met een film. Een film die laat zien wat de impact van schoonmakers is. De boodschap: “Jij maakt mensen gelukkig. Bedankt!”

Overal beelden
De hele dag door laten opdrachtgevers van Hago de film zien op hun narrowcastingsystemen, door heel het land. Zo zegt morgen bijvoorbeeld heel de buitenkant van Ziggo Dome “dankjewel” alle schoonmakers van Nederland. Maar ook onder andere MECC, ROC van Amsterdam en omroeporganisatie L1 laten zien dat ook zij gelukkig worden van goed schoon. Zo wil Hago schoonmakers laten zien dat niet alleen hun werkgever, maar ook opdrachtgevers hun werk waarderen.

Thema geluk
Dit jaar is de vierde editie van de Dag van de Schoonmaker (www.dedagvandeschoonmaker.nl). Deze vierde editie heeft geluk als thema. Schoonmaken zorgt voor geluk. Voor lekker en veilig kunnen eten, voor goede gezondheidszorg, voor fijn reizen, ongestoord je diploma kunnen halen en het beste uit jezelf kunnen halen op je werk. Schoonmaken draait natuurlijk om schoonmakers. Om mensen die heel erg belangrijk zijn voor Hago. Op de Dag van de Schoonmaker stelt Hago daarom het geluk van de schoonmaker eens extra centraal. Met een presentje en een bedankje in beeld.

Over Hago
Hago maakt Nederland schoon. Iedere dag weer. Het is een landelijk opererend bedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische reiniging in onder meer kantoren, onderwijs, industrie, treinen, op Schiphol en in de zorg. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf. Met ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...