Digitaal woonzorgcentrum BOMA is geopend

Afgelopen week maakte BOMA bekend op 6 december de deuren tot een eigen woonzorgcentrum te openen. Vandaag is het zover, de deuren naar het digitale woonzorgcentrum zijn geopend.

 


Geheimzinnig

Hoewel BOMA vorige week communiceerde over de nieuwe bedrijvigheden, bleef de exacte locatie van het aangekondigde woonzorgcentrum nog een vraagteken. Belangstellenden mochten zich inschrijven voor de gastenlijst van de Grand Opening, maar kregen de mededeling dat ze over de plaats van de nieuwste eye-catcher van BOMA nog even in spanning moeten blijven. Nu wordt het wachten beloond en hebben genodigden de coördinaten naar de geheimzinnige locatie van het woonzorgcentrum.

Een woonzorgcentrum dat nooit vuil wordt
Het woonzorgcentrum is volgens BOMA van alle gemakken voorzien. Je kan er bijvoorbeeld laten uitrekenen welke machine je kan inzetten voor jouw specifieke ruimte en schoonmaaktaak. En het woonzorgcentrum wordt nooit vuil. BOMA zegt met het nieuwe woonzorgcentrum alle schoonmaakproblemen te tackelen nog vóór ze worden gemaakt. Hoe? Met een digitale omgeving. Je kan dus vanuit je luie stoel navigeren door BOMA’s woonzorgcentrum, waarin veelvoorkomende schoonmaakuitdagingen met een klik op de knop worden opgelost.

Waarom een digitaal woonzorgcentrum?
Met deze digitale omgeving wil BOMA laten zien dat ze zich 100% kan inleven in hun doelgroep. “Een woonzorgcentrum is een eerste stap, maar denk ook aan een kantoor, een dokterspraktijk, een sportschool, een theater; geen enkele omgeving is ons vreemd”, vertelt Raimondo Otten, Business Development Director bij BOMA. “Met een digitale omgeving als deze hebben wij de ambitie om onze positie als kennisleider binnen onze branche nóg meer zichtbaar te maken. Wij gaan voor ontzorging. Met dit woonzorgcentrum laten we dus niet alleen zien hoe al onze kennis van schoonmaakproducten en -methodes in de praktijk te brengen is, we bieden ook de mogelijkheden alle benodigde producten direct te bestellen én we bieden een slimme tool aan waarmee je kan berekenen welke machine je nodig hebt om jouw schoonmaakuitdaging zo kostenefficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen.”

Klik hier om het digitale woonzorgcentrum te bezoeken.