De Dag van de Schoonmaker geeft startsein op internationale Dag van het Geluk

“Juist vandaag, op de internationale dag van het geluk, trappen we af met de organisatie van de vierde landelijke Dag van de Schoonmaker”, vertelt het organisatieteam van De Dag van de Schoonmaker. “Dit jaar vieren we deze dag op vrijdag 14 juni, want die dag had voorkeur boven de daadwerkelijke (verjaar)dag, 15 juni, bleek uit onze poll in november onder schoonmakers”, legt het team uit. “We verbinden De Dag van de Schoonmaker ditmaal en dus juist vandaag met het klavertje vier, het geluksklavertje. Een mooi symbool voor geluk. Voor werkgeluk. Voor werkplezier. We gunnen alle schoonmakers een klavertje vier en hopen dat ook dit jaar weer vele tienduizenden schoonmakers op De Dag van de Schoonmaker een mooie dag zullen hebben.”

Een compliment, een momentje van bezinning of een presentje: de intentie en initiatieven maken De Dag van de Schoonmaker heel bijzonder. Daarom zet het organisatieteam achter De Dag van de Schoonmaker – het stel enthousiaste marketeers en communicatiespecialisten van Hago, HECTAS Facility Services en Schoonmaakjournaal – zich weer met veel plezier en enthousiasme in om de vierde editie van De Dag van de Schoonmaker tot een mooie, hartverwarmende, leuke en onvergetelijke dag te maken. Een dag vol van trots, dankbaarheid, werkplezier en werkgeluk.

Voor alle schoonmakers
“De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor al onze schoonmakers: van schoonmaakbedrijven, eigen diensten tot specialistische reinigingsbedrijven. De Dag van de Schoonmaker is een fantastische gelegenheid om onze schoonmakers te laten weten hoe belangrijk zij zijn voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Zij zijn en maken onze branche!”, motiveert het organisatieteam.

Klavertje vier
Over de kracht van de komende editie van De Dag van de Schoonmaker op vrijdag 14 juni zegt het team: “Het klavertje vier is een treffend symbool voor geluk. Mensen die blij en gelukkig zijn in hun werk, presteren beter en bereiken meer. Dat komt ten goede van henzelf en het bedrijf. Hoe snel kun je dan de link leggen met De Dag van de Schoonmaker? Snel, want op die dag bouwen we met hopelijk weer zo’n 100.000 mensen een feestje. Voor en samen met onze schoonmakers. En dat geeft vast een goed, blij en gelukkig gevoel.”

Meedoen
Meedoen met De Dag van de Schoonmaker is eenvoudig en kun je naar eigen idee en portemonnee invullen. Wie de website www.dedagvandeschoonmaker.nl bezoekt, wordt meegenomen in het enthousiasme van deze landelijke vakdag. Verder is er de communicatietoolbox met tips & tricks om in de regionale media onder de aandacht te kunnen komen. Uiteraard ook op de website inspiratie en ideeën om De Dag van de Schoonmaker te vieren.

Volg ons
Benieuwd naar nieuws, activiteiten en bijzonderheden over De Dag van de Schoonmaker? Volg #4ddvds op de sociale media en laat je inspireren:
Facebook https://www.facebook.com/dedagvandeschoonmaker
Twitter @ddvdsm
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/de-dag-van-de-schoonmaker/

We dagen jou en je team uit voor een ludieke, bijzondere, hartverwarmende bijdrage of een of meer van deze media. Mail je post naar info@dagvandeschoonmaker.nl

Leestip:

Blog: Are you happy?

 

 

 

 

 

 

×