BOMA opent eerste woonzorgcentrum

Op maandag 6 december 2021 opent BOMA haar eerste woonzorgcentrum. Waarom? Omdat de totaalleverancier geen enkele schoonmaakuitdaging uit de weg wil gaan. “De stap naar een woonzorgcentrum waarin alle schoonmaakproblemen nog vóór het ontstaan getackeld worden is dan ook snel gemaakt”, vertelt Raimondo Otten, Business Development Director bij BOMA. De precieze locatie van het woonzorgcentrum wordt op 6 december bekendgemaakt.

BOMA maakt, naar eigen zeggen, schoonmaken simpel, slim, en leuk. Voor elke branche bieden zij een one-stop-shop-oplossing voor alles op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Van spons tot schrobzuigmachine en van werkplannen op maat tot ecologisch schoonmaakmiddel. Raimondo: “Dit woonzorgcentrum geeft ons de kans te laten zien hoe al onze kennis van schoonmaakproducten en -methodes in de praktijk te brengen is.”

Feestelijke opening
De opening van het woonzorgcentrum van BOMA zal feestelijk ingeluid worden op maandag 6 december. Genodigden ontvangen een persoonlijke uitnodiging, daarnaast biedt BOMA iedereen die geïnteresseerd is de kans een kijkje in de vertrekken van het WZC te nemen tijdens de publieke openingsdagen.

Interesse?
De locatie van BOMA’s woonzorgcentrum wordt op 6 december bekend gemaakt. Wil je bij de opening aanwezig zijn of op de hoogte gehouden worden? Plaats jezelf dan op de gastenlijst via WZC | Aanmelden gastenlijst (boma.eu).