Scholen | schoonmaak | corona

Menig schoonmaakbedrijf begon tussen de schoolbanken en groeide uit tot een allround schoonmaakbedrijf of specialist in scholenschoonmaak. Want scholenschoonmaak is een specialisme. Lokalen, kantoorruimtes, garderobes, verkeersruimtes: de diversiteit binnen een schoolgebouw is groot. En de frequentie van schoonmaken ook: dagelijks en periodiek, zoals vloer, glas,  dieptereinigingen van keukens en toiletgroepen. Nu er ook op scholen corona-uitbraken plaatsvinden, vraagt het nieuwe coronavirus, ondanks zoveel vakervaring, nog eens om extra aandacht. Hoogtijd voor een lesje schone school. 

De vervuilingsgraad is vrijwel nergens dagelijks zo hoog als op een school.” Fenna van Ginkel van EW Facility Services bijt het spits af van deze themaweek over scholenschoonmaak. Kennispartner en -deler Vileda Professional ontwikkelde een schoonmaakconcept voor basisscholen. Paul Harleman vertelt over keuzes, stappen en systemen voor een schone en hygiënisch veilige school.

Er volgen deze dagen meer artikelen en bijdragen over scholen, schoonmaak, corona. Volg ze via deze link naar de Schoonmaakjournaal-website, via onze LinkedIn company-page of het E-journaal.

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...