Nilfisk op Schoonmaak Vakdagen: “Ontdek de toekomst met lancering robot Liberty SC50”

Voor de tweede maal strijkt hét schoonmaakvakevenement van Nederland neer in Expo Houten voor twee dagen innovatie, inspiratie en kennisoverdracht: de Schoonmaak Vakdagen vinden plaats op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2019. Nilfisk is een van de exposanten die opnieuw op dit unieke branche-evenement vertegenwoordigd is. Ditmaal met een noviteit van formaat! Sales director Peter Jonkman licht alvast een tipje van de sluier op.

Veel aandacht kunnen geven aan de bezoekende en potentiële klant; het is een van de meerwaarden van de Schoonmaak Vakdagen. Maar er zijn er meer, weet Peter Jonkman: “De Schoonmaak Vakdagen hebben absoluut een meerwaarde, omdat het 100% gefocused is op de schoonmaak. Iedere schoonmaker werkt met middelen, materialen en machines. Dus ontmoeten we veel potentiële klanten en klanten; de Schoonmaak Vakdagen bieden de mogelijkheid om informatie te delen. Schoonmaak in elke omgeving en op elke locatie is onze core business.”

Dé Nilfisk noviteit: Liberty SC50
Welke noviteit, kennis en/of lancering tonen jullie op de Schoonmaak Vakdagen, vragen we Peter. Met gepaste trots antwoordt hij: “We zullen onze autonome schrobzuigmachine de Liberty SC50 tonen en introduceren op de Nederlandse markt.”

De Liberty SC50 is een uniek autonome schrobzuigmachine, die je op drie manieren kunt gebruiken.
1. CopyCat:
rij een bepaalde route die vervolgens de machine oneindig vaak op exact dezelfde manier herhaalt.
2. Fill-in:
rij langs de buitenrand van een bepaald te reinigen oppervlak. De machine kiest vervolgens zelf de meest efficiënte route om de gehele oppervlakte te reinigen.
3. Handmatig:
gebruik de Liberty SC50 als onze SC1500 stand-on machine. Bepaal zelf de instellingen en de route om een bepaald oppervlak te reinigen.

Assistent van de schoonmaker
Peter vult aan: “We zien de Liberty SC50 niet als een vervanger van de schoonmaker, maar als een assistent die ervoor zorgt dat de schrobzuigmachine de vloeren reinigt, terwijl de schoonmaker andere reinigingswerkzaamheden kan uitvoeren.”

Wat mis je als bezoeker als je de Schoonmaak Vakdagen niet bezoekt?
“De introductie van de Nilfisk Liberty SC50 autonome schrobzuigmachine. Maar ook het contact met leveranciers op de Nederlandse markt en een compacte en overzichtelijk evenement met leveranciers voor de Nederlandse schoonmaakmarkt.”

Ontdek de toekomst
Vorm geven aan de toekomst van intelligent schoonmaken: het is de visie van Nilfisk om voorop te lopen op het gebied van intelligent schoonmaken. Peter legt uit: “Beginnend met de autonome Nilfisk Liberty SC50 richten we ons op intelligente oplossingen, die schoonmaakactiviteiten op een niet eerder geziene manier optimaliseren. Het resultaat is een slimmere bedrijfsvoering voor partners die willen werken met de nieuwste en meest innovatieve technologieën.”

 Nilfisk, gevestigd marktleider in schoonmaaktechnologie, is overtuigd van de functie van een evenement als de Schoonmaakvakdagen: “We nemen voor de tweede keer deel. We zijn van mening dat wij als Nederlandse vestiging een specifiek evenement als dit moeten ondersteunen en helpen ontwikkelen. En dat doen we dan ook. Voor ons is dit een mooie gelegenheid om in contact te komen en blijven met de Nederlandse schoonmaakmarkt”, nodigt Peter tot slot uit.

Kennissessies, persoonlijke ontmoetingen, live productdemo’s, noviteiten, informatie opdoen: ze prikkelen de bezoeker om naar de Schoonmaak Vakdagen te komen. Boek gratis uw ticket via deze link.

Lees- en informatietip: welke exposanten ontmoet je ook op de 2e Schoonmaak Vakdagen?

De Schoonmaak Vakdagen keren terug met een bomvolle beursvloer!

 

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...