Jeannot Peijen genomineerd voor HotelloTOP Talent of the YEAR 2020

Vroeger had ik nooit verwacht dat ik in de facilitaire branche zou gaan werken. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het heerlijk, maar ik droomde altijd van mijn eigen hotel. Een logische stap was dan ook om Hospitality Management te gaan studeren op Stenden University. Al gauw had ik door dat deze studie veel raakvlakken had met de facilitaire branche. Want wat is belangrijker voor een hotel dan het hebben van schone kamers en ruimtes?

Mijn passie voor (hotel)schoonmaak ontstond toen ik in aanraking kwam met Mother Nature Cleans; de leverancier van het revolutionaire Lotus PRO schoonmaakconcept, dat duurzame schoonmaak mogelijk maakt door het inzetten van gestabiliseerd ozonwater. Als menig ander millennial staat duurzaamheid hoog op mijn agenda en fascineerde dit schoonmaakconcept me. Een jaar lang mocht ik meewerken aan de missie van Mother Nature Cleans: Changing the way the world cleans. Na een ontzettend leerzame tijd nam Wecovi alle operationele taken over. Voor mij een mooi moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan, deze vond ik als salesmanager bij EW Facility Services. Geen onbekende organisatie voor mij; bij Mother Nature Cleans werkten we al samen. Hun durf om als eerste schoonmaakorganisatie gebruik te maken van gestabiliseerd ozonwater en het belang dat zij hechten aan duurzaamheid, spraken mij direct aan. In mijn huidige functie ben ik hier elke dag mee bezig, daarnaast ambieer ik om zo kwalitatief en productief mogelijk te werk te gaan. Dit houdt voor mij in dat ik kansen blijf zien en duurzame contracten aan wil gaan. En dan bedoel ik duurzaam in de breedste zin van het woord: goed voor mens, natuur en natuurlijk de (potentiële) opdrachtgever.

Momenteel ben ik genomineerd voor de Talent of the Year Award van HotelloTOP. De award wordt uitgereikt tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. Ik vind het ontzettend gaaf dat Joke Tasma, mijn oud-docent en coach, me heeft genomineerd. Joke heeft mij altijd gestimuleerd en geactiveerd om het beste uit mezelf te halen. De finalisten van de Talent of the Year Award staan bekend om hun gastvrijheid, optimisme, energie, sociale vaardigheden, inventiviteit, pragmatisme, ambitie en enthousiasme. Deze skills heb ik vertaald door me in te zetten voor bijvoorbeeld kankerbestrijding. Tijdens het DNA Gala 2018 mocht ik deelnemen in de organisatie en hebben we € 920,000,- ingezameld voor het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Voor mij een van de mooiste dingen die ik heb mogen doen in mijn carrière, een van de redenen dat ik genomineerd ben. Samen met twee andere hotello’s ben ik nog in de race voor de titel!

Vind jij dat ik de titel HotelloTOP Talent of the Year verdien? Stem dan op mij door op deze link https://hotellotop.nl/tya-nominatie/ te klikken. Stemmen kan tot maandag 13 januari. Alvast heel erg bedankt!

Jeannot Peijen
salesmanager EW Facility Services

Kijktip: Jeannots nominatie-promofilm

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie, media...