Forbo zorgt voor 95% minder vocht en vuil en tot 65% tijdbesparing

Forbo Flooring breidt haar collectie schoonloopvloeren uit met Coral Bright, Coral Interior en het Pro-Fit Quattro losleg installatiesysteem. Met de verschillende matten en het vloerensysteem stopt volgens Forbo 95% van het vocht en vuil bij de deur en levert het tot 65% besparing op schoonmaaktijd op.

De schoonloopvloerencollectie van Forbo Flooring breidt zich uit met:

  1. Coral Bright: met name geschikt voor plekken waar de opname van vocht belangrijk en het loopverkeer gemiddeld is. De matten zijn er in frisse heldere kleuren, ze zijn zacht & comfortabel en geven een vrolijke uitstraling aan de entree.
  2. Coral Interior: geschikt voor zwaar commercieel gebruik en gemakkelijk te combineren met andere schoonloopvloeren van Forbo. De vloer is beschikbaar in stroken en tegels waarmee je eenvoudig zelf een mooi vloerontwerp kan creëren.
  3. Pro-Fit Quattro losleg installatiesysteem: met dit systeem worden de Coral tegels los geïnstalleerd, zonder gebruik van lijm. Dit maakt de vloer eenvoudig te verwijderen (voor hergebruik bijvoorbeeld) en daarmee dubbel duurzaam.

Duurzame collectie
Forbo geeft aan duurzaamheid vanzelfsprekend te vinden. Daarom zijn de schoonloopvloercollecties Coral Welcome, Coral Brush en Coral Duo geproduceerd met Econyl 100 procent gerecycled garen, onder andere gemaakt uit afgedankte visnetten. Welcome bevat daarnaast tuftdoek dat bestaat uit gerecyclede PET-flessen. De productie van de Coral World Series 2021 collectie (met 100% groene stroom) levert verder vrijwel geen afval op. Omdat de schoonloopvloer vuil en vocht absorbeert, heb je minder water en schoonmaakmiddelen nodig voor het onderhoud van de rest van het gebouw. Coral is bovendien ftalaatvrij.

Toegevoegde waarde
Forbo zet de voordelen van de inzet van haar duurzame Coral-collectie op een rij:

  • 95% van het vuil en vocht stopt bij de deur.
  • besparing op de schoonmaaktijd tot 65%.
  • verlenging levensduur vloeren.
  • voorkomen glijpartijen van medewerkers of bezoekers.
  • eenvoudig schoon te maken, Coral laat vuil en vocht gemakkelijk los.
  • hoogste brandklasse voor textiele vloerbedekking.

Meer weten? www.forbo-flooring.nl/coral