Week van de Glazenwasser 6 t/m 17 december

Voor het zesde jaar op rij steken glazenwassers opdrachtgevers, cliënten en personeel in de zorg een ❤️ onder de riem. Ook dit jaar tonen ze rondom de kerstperiode hun maatschappelijke betrokkenheid én hun waardering. Glazenwassersbedrijven organiseren in de actieweek van 6 tot en met 17 december activiteiten voor bewoners, cliënten, patiënten en zorgverleners in zorginstellingen in Nederland. 

Doe mee!
Elkaar ontmoeten is juist nu extra belangrijk. Van een kopje koffie drinken tot een kerstdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken of een wandeling buiten. Mochten door Corona de mogelijkheden beperkt(er) zijn dan is het wél altijd mogelijk om taart, gebakjes of wellicht pizza te laten bezorgen mét het actieweek-logo voor bij het koffiemoment met de cliënten. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd, beamen ook de deelnemers van vorig jaar: “Overladen met positieve reacties: zelfs een handgeschreven kaartje uit Canada van een Nederlandse vrouw wiens vader hier in Dronten wordt verzorgd. Echt iedereen blij, hoe mooi is dat!” zegt Team Knipscheer Infra-clean. Jeanette Voogt (ACW) voegt toe: “Wij doen al enige jaren mee met de actieweek en we zien als organisatie dat een klein gebaar, voor een ander iets groots kan betekenen.”

Meer informatie en aanmelden
Vragen over deelnemen aan de actieweek? Stel deze aan Horia El Harrad, secretaresse Schoonmakend Nederland. Vul om mee te doen dit formulier in en laat Schoonmakend Nederland weten wat je gaat doen en bij welke zorginstelling. Speciaal voor alle deelnemers is er een toolkit beschikbaar met banners in diverse formaten en het actieweek-logo, om online te gebruiken of je taart of gebakjes mee te versieren.

Oproep:
Doet jouw bedrijf mee aan de actieweek? Maak dan een foto van jullie actie en stuur deze naar redactie@schoonmaakjournaal.nl. Dan kunnen wij de foto’s delen op onze site en social mediakanalen en zo nog meer aandacht creëren voor dit mooie initiatief.