Virtuele lancering UNGER innovaties schoonmaken met zuiver water

Op de Interclean Amsterdam Online 2020 waren de deelnemers getuige van een bijzondere première. UNGER presenteerde twee nieuwe innovatieve producten tegelijk aan een groot publiek: schoonmaken met zuiver water: het nLITE telescoopsteelsysteem en het mobiele filtersysteem HydroPower RO S. Er was grote belangstelling voor de drie online productpresentaties bij de virtuele stand van UNGER. HydroPower RO S en nLITE overtuigden daar met hun revolutionaire technologie.

Dietmar Bernstein, Senior Marketing Manager bij UNGER Germany: “Spontane reacties op onze productpresentatie zijn voor ons enorm belangrijk. Dankzij de gerichtheid op de specifieke behoeften van de markt en de klanten en het uitstekende werk van onze afdeling voor onderzoek en ontwikkeling waren deze reacties zeer positief. Wij zijn ervan overtuigd dat onze innovatieve oplossingen de schoonmaakbranche blijvend zullen veranderen.”

nLITE – revolutie in het schoonmaken met zuiver water
Met nLITE heeft Unger een revolutionair steelsysteem ontwikkeld dat is gebaseerd op een nieuwe telescoopsteeltechnologie. Dankzij de unieke steelvorm kan nauwkeuriger en sneller worden gewerkt dan met traditionele telescoopstelen. Hoogwaardige materialen, zoals carbon, maken nLITE extreem stabiel bij een laag gewicht. Andere features, zoals de met één hand bedienbare Smart Lock klemmen of de geïntegreerde slanggeleiding maken nLITE het meest vooruitstrevende telescoopsteelsysteem op de markt van reinigingsproducten.

HydroPower – nieuwe generatie mobiele waterfiltersystemen
Met HydroPower RO S presenteerde UNGER de nieuwe generatie van zijn mobiele waterfiltersystemen. De beproefde RO-technologie reinigt water 100% in een 3-traps filteringsproces. Zo kunnen schoonmaakprofessionals altijd en overal gebruikmaken van zuiver water. Het compacte systeem is eenvoudig en bijzonder economisch in gebruik – met name in gebieden met hard water.

Beide nieuwe producten van UNGER zijn verkrijgbaar vanaf februari 2021.
Meer informatie: www.ungerglobal.com

Over UNGER
UNGER is internationaal een marktleider op het gebied van professionele reinigings- en onderhoudsgereedschappen. Alle UNGER systemen worden zo ontworpen dat de werkzaamheden op een efficiënte, ergonomische en grondige wijze kunnen worden verricht. De portfolio bevat zeer professionele zuiver water reinigingssystemen, een uitgebreid assortiment glasreinigingsproducten, reinigings- en onderhoudssystemen voor vloeren, een kleurgecodeerd systeem voor het reinigen van oppervlakken en een reinigingssysteem voor sanitaire ruimtes. Naast de hoge kwaliteitseisen en een innovatieve productontwikkeling biedt UNGER ook een uitgebreide klantenservice. De hoofdvestiging van het in 1964 in Hamburg opgerichte bedrijf is in Solingen (Duitsland) en in Connecticut (VS). Het groeiende mondiale bedrijf werkt samen met gespecialiseerde handelspartners in ruim 80 landen.

Gerelateerd artikel:

UNGER HydroPower Ultra nieuwe norm in glasreinigingstechnologie