Nieuw Spectro Smart Liquid vaatwasconcept

Spectro lanceert officieel het Spectro Smart Liquid vaatwasconcept. Een volautomatische, professionele vaatwasconcept dat zorgt voor altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel. Bovendien geeft de intelligente dataverwerking altijd inzicht in het verbruik, zodat gebruikers gericht kunnen bijsturen om het resultaat te perfectioneren. Alles wordt professioneel geïnstalleerd door het nieuwe Spectro Technical Service Team.

Intelligent en duurzaam vaatwassen
De kern van het Smart Liquid-concept is volgens Spectro een intelligent doseersysteem met leegdetectie en automatische doorlaadfunctie. Dit zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel naar een vaatwasmachine wordt gedoseerd, zonder dat de klant er zelf naar hoeft om te kijken. De sterk geconcentreerde, duurzame vaatwasmiddelen zorgen vervolgens voor een topresultaat. Of het nu om een kleine voorlader met kopjes gaat of om een grote bandmachine met sterk vervuilde borden: voor elke machine en situatie biedt Spectro de juiste oplossing. De lege verpakkingen kunnen geretourneerd worden naar haar Recycle Factory.

Dankzij stevige snelkoppelingen en een duidelijke kleurcodering is het gebruik van de producten extra veilig.

Het Smart Liquid-concept kent geen fysieke bediening, maar is via de Spectro-app op afstand te bedienen.

Spectro Technical Service Team
Het Spectro Technical Service Team zorgt voor een professionele installatie van onze doseerapparatuur en geeft service op maat over het gebruik van de vaatwasmachine en de vaatwasmiddelen. Met deze data kan het Spectro Technical Service Team problemen en eventuele gebruikersfouten traceren waardoor er geen oponthoud ontstaat en de doorloop van het keukenproces niet wordt opgehouden. Het Spectro Technical Service Team werkt 24/7 en volledig CO2-neutraal door uitsluitend de inzet van elektrische voertuigen.
Meer info: www.spectro.nl