MTS Euro Products breidt uit met nieuwe vestiging op bedrijventerrein De Dijk

Burgemeester Edo Haan en de heer Gerrit Malipaard, CEO van MTS Euro Products ondertekenden op 18 februari de koopovereenkomst voor een kavel van 30.000 m2 op bedrijventerrein De Dijk. MTS Euro Products (MTS), leverancier van hoogwaardige hygiëneproducten in binnen- en buitenland, groeit sterk en heeft daarom uitbreiding nodig. Op De Dijk komt het hoofdkantoor en wordt tevens het nieuwe logistieke centrum gevestigd. Het pand wordt klimaatneutraal gebouwd. Start van de bouw is gepland in juli 2021.

Gerrit Malipaard heeft bewust gekozen voor een nieuwe vestiging in Maassluis: “Ik ben er als Maassluise ondernemer trots op dat we, wederom, nieuw kunnen gaan bouwen in Maassluis en op deze wijze onze bijdrage kunnen leveren aan de werkgelegenheid binnen de gemeente. Ook zijn we blij met de medewerking van de gemeente Maassluis waardoor dit snel vorm heeft gekregen. Wij zijn straks klaar en goed uitgerust voor al onze toekomstplannen.”

Strategische en unieke locatie
Ook de gemeente Maassluis is blij met de vestiging van MTS Euro Products op bedrijventerrein De Dijk. Verantwoordelijk wethouder Gerard van der Wees: “Met De Dijk bieden wij een strategische en unieke locatie met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Het is mooi dat dit goed aansluit bij de wensen van een internationaal bedrijf als MTS dat ook nog eens sterke wortels in Maassluis heeft.”  Ook is de wethouder blij met het feit dat de interesse in kavels voor het bedrijventerrein sinds eind 2017 enorm is toegenomen. Er wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van meerdere koopovereenkomsten.

Producten en vestigingen
MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen (vervaardigd uit gerecycled oud textiel).

Momenteel heeft MTS Euro Products drie vestigingen, namelijk aan de Heldringstraat 4azw en 39 en Govert van Wijnkade 44. Vanuit het logistieke centrum aan de Heldringstraat 39 in Maassluis bedient MTS dagelijks haar klanten in binnen- en buitenland. Deze vestiging aan Heldringstraat 39 is in 2014 nieuw opgeleverd, echter de groei van het bedrijf is zo hard gegaan dat dit pand inmiddels ook vol staat. Dit pand zal volledig worden ingericht voor de productie en levering van poetsdoeken.  Het kantoor aan de Heldringstraat 4azw wordt gesloten en op termijn wellicht het pand aan de Govert van Wijnkade 44 ook.

Bedrijventerrein De Dijk
Bedrijvenpark De Dijk is een gemengd bedrijventerrein in Maassluis. Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en het Westland. Het uitzicht over de Nieuwe Waterweg maakt deze plek tot een unieke locatie!

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...