Kärcher steunt eerste Ronald McDonald Huis in Jette

Het Ronald McDonald Kinderfonds opent vandaag haar allereerste huis in België. Op de terreinen van het UZ Brussel, campus Jette, werd een thuis gecreëerd voor families van gehospitaliseerde kinderen. Kärcher draagt de organisatie een warm hart toe en engageert zich als enthousiaste sponsor.

Naast een mooie financiële bijdrage draagt Kärcher bij om het huis snel en grondig in ‘topconditie’ te houden met een aantal reinigingstoestellen. Zo kan meer tijd besteed worden aan het begeleiden van de bewoners en hun bezoekers. Bovendien werd een van de tien kamers in het huis gedoopt tot ‘Kärcher Kamer’.

Sociaal engagement
Bij familiebedrijf Kärcher is sociaal engagement vast verankerd in de ondernemingscultuur. In dat kader worden wereldwijd zorgvuldig uitgekozen projecten gesteund. Een van deze projecten is het Ronald McDonald Kinderfonds. Kärcher Nederland is al jarenlang sponsor van deze organisatie. Een warme voorgeschiedenis, die Kärcher Belux geen moment deed twijfelen om ook in België mee te schrijven aan dit mooie verhaal.

Hart op de juiste plaats
Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux: “Kärcher heeft het hart op de juiste plaats. Een organisatie als het Ronald McDonald Kinderfonds steunen we heel graag. We kijken alvast uit naar het tweede Ronald McDonald Huis in ons land.”

373 Ronald McDonaldhuizen
Het Ronald McDonald Kinderfonds werd in 2001 opgericht door McDonalds België en haar franchisenemers. De vzw verleent steun aan families met kinderen met medische noden. Wereldwijd zijn er reeds 373 Ronald McDonaldhuizen. Het eerste werd in 1974 gebouwd in Philadelphia in de VS. Meer informatie over deze organisatie op www.kinderfonds.be.

Premium

Facilitair multi-serviceverlener Elis verrassend anders op Vakbeurs Facilitair

“Twee jaar geleden is Berendsen overgenomen door Elis. Deze overname had een naamsverandering en...
×