Horecava 2020 introduceert Facility & Hospitality segment: next level in gastvrijheid

Aanstaande maandag openen de deuren van RAI Amsterdam voor de 64e editie van Horecava. Deze editie staat vooral in het teken van voedselverspilling, veggie & vegan en Brasserie 2050, maar ook van 250 primeurs en Facility & Hospitality. Burgman, HygeniQ, i-team Global en Tork zijn onder meer vertegenwoordigd op de grootste, innovatieve en inspirerende vakbeurs in Nederland voor de wereld van buitenshuis eten, drinken en slapen. Dit alles is te zien en ervaren op de beurs van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari in RAI Amsterdam.

95% van ons gedrag is onbewust, bij het nieuwe segment Facility & Hospitality leert de bezoeker in een interactieve kennissessie met experts over welke omgevingsfactoren de beleving van de gast nog beter kunnen maken, zoals voedselveiligheid, geurbeleving, schoonmaak en neuromarketing.

Nieuw: Facility & Hospitality segment – next level in gastvrijheid

Big Data is ook in de facilitaire branche onmisbaar. Stephan Simons, expert in data en performance solutions geeft een frisse blik en inzichten. Daarnaast bieden verschillende partners informatie over wet- en regelgeving omtrent HACCP en wat er nodig is om een legionellabesmetting te voorkomen.

250 primeurs
Meer dan 250 nieuwe producten en diensten zijn te proeven, te ruiken en te ervaren op de Horecava. Het TrendLAB toont vele spraakmakende innovatieve activiteiten waaronder het persoonlijke DNA-diner en er is een Start-upLAB met meer dan 70 startende ondernemers. De nominaties van de Horecava Innovation Award worden tentoongesteld, waaronder het koffiekopje van koffiedrap, de drinkfles van suikerriet en de tool met personeel vervangende bestelmethodes. Vele standhouders presenteren nieuwe producten en diensten, zo komt Vanreusel met de nieuwe Loempidel en lanceert Topking Fingerfood de nieuwe Veggie Rolls op de beurs.

Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl of volg Horecava op Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn en Youtube.

Lees- en stemtip:

Jeannot Peijen genomineerd voor HotelloTOP Talent of the YEAR 2020

 

 

Premium

Zomergast Feike Cats: “Klantenthousiasme heeft direct invloed op bedrijfsresultaat”

“Als je tevreden bent, is dat goed maar heb je bijna nooit een verhaal....