Groothandel Salubris start samenwerking met Italiaanse TSM voor revolutionaire poetsmachine Willmop 50

Het in Aalter gevestigde Salubris is een toonaangevende speler in de schoonmaakindustrie. Naast de distributie van tal van onderhoudsproducten en -materialen, is Salubris ook expert in poetsmachines. Dit gamma vulde de leverancier onlangs aan met een revolutionaire onderhoudsmachine: de Willmop-50. Hiervoor ging Salubris een samenwerking aan met het Italiaanse TSM, dat gekend is voor zijn ergonomische en innovatieve poetsmachines.

Steeds meer wordt er in alle sectoren aandacht besteed aan de ergonomie en het gebruiksgemak voor het poetspersoneel. Gelukkig maar, want de tijdsdruk om efficiënt te werken neemt ook alsmaar toe. De nieuwe Willmop 50 brengt een revolutie teweeg in de manier waarop vloeren worden gereinigd. Deze machine is de lichtste en meest wendbare verticale schrobzuigmachine op de markt, die de hoge prestaties van een professionele machine combineert met de flexibiliteit van een traditionele mop.

Samenwerking met Xubliem-partners
Sinds oktober 2019 trad Salubris toe tot de Xubliem inkoopcoöperatie.  Hierdoor worden de krachten gebundeld met andere schoonmaakgroothandels in de Benelux om samen een nog sterkere positie op de markt in te nemen. Drie partners die actief zijn in Nederland, waren meteen overtuigd van de meerwaarde van de Willmop-50 en beslisten om de distributie bij de noorderburen voor hun rekening te nemen.  Dit zijn Schoonmaakgroothandel Jaap Breman, Gros en Weska. Voor de exclusieve verdeling in België gebruikt Salubris z’n eigen netwerk in Vlaanderen en voor Wallonië doet Salubris een we beroep op Xubliem-partner ProEquip.

10 redenen waarom je niet zonder de WILLMOP 50 kunt

  1. Hij is zo intuïtief in gebruik dat er geen training nodig is.
  2. Hij is gemakkelijk te draaien – zelfs met één hand.
  3. Hij reinigt langs muurranden en moeilijk bereikbare plaatsen.
  4. Hij heeft standaard een vulslang, waardoor u de machine aan elke waterkraan kan vullen.
  5. Bij het loslaten van de handgreep, blijft het toestel overeind staan en worden alle functies automatisch uitgeschakeld.
  6. Hij geeft geen belasting naar de gebruiker toe. Het is alsof de machine niks weegt.
  7. Hij is bruikbaar op verschillende ondergronden en kan voorzien worden van padhouders met alle type pads én alle type borstels.
  8. Wanneer het vuilwaterreservoir vol is, schakelt de zuigmotor meteen uit en tilt de zuigmond automatisch op van de grond.
  9. Hij is volledig snoerloos en wordt gevoed door een vervangbare lithiumbatterij met een werkprestatie van 80 minuten en een snelle oplaadtijd.
  10. In “Energy Save” modus is de machine één van de stilste op de markt.

Zien is geloven
Salubris heeft een eigen erkend opleidingscentrum. De cleaning consultants van Salubris verzorgen zowel demo’s als praktische opleidingen en geven instructies bij de opstart ter plaatse. Met plezier geven zij ook een demo van de nieuwe poetsmachine.  Een demo kun je geheel vrijblijvend aanvragen via filip.peeters@salubris.be.

Leestip:
https://schoonmaakjournaal.nl/schoonmaak-nieuws/met-proequip-en-weska-overschrijdt-inkoopcooperatie-xubliem-25-miljoengrens/