Duurzame Numatic Dealerdagen voor dealers én schoonmaakbedrijven

‘Vandaag zorgen voor morgen’ is het thema van de Numatic Dealerdagen 2019, die van 6 tot en met 10 mei plaatsvinden. Op maandag tot en met donderdag zijn van ’s ochtends 10 uur tot ’s avonds 10 uur relaties en (potentiële) klanten, de dealers in Nederland en België, welkom op het hoofdkantoor van Numatic International in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag organiseert Numatic een speciale dag voor schoonmaakbedrijven, haar eindgebruikers. Ditmaal staan de dealerdagen in het teken van duurzaamheid. Een thema dat zich uit in het assortiment van Numatic. Met bestaande en nieuwe machines, middelen en materialen wil het bedrijf haar relaties meenemen richting de schoonmaaktoekomst.

Iedere twee jaar organiseert Numatic haar Dealerdagen, ditmaal voor de veertiende keer. Een vertrouwd concept dat goed wordt bezocht door dealers en relaties. Zij komen graag om als eerste de noviteiten te bekijken en te genieten van een goed gesprek, drankje en hapje. De rode loper ligt uit en iedere gast wordt met een smile door het gehele team van Numatic ontvangen. Vond dit evenement voorheen op vier dagen plaats, ditmaal is er een vijfde dag voor eindklanten, de schoonmaakbedrijven, toegevoegd. “Wij willen ook hen graag laten zien hoe breed ons assortiment is en inspireren met onze duurzame ontwikkelingen. Om hen nog beter te ondersteunen in hun werk”, licht managing director Rogier Moorman toe.

Noviteiten
“In 2018 jaar introduceerden wij al onze eerste ontwikkelingen richting toekomst: Nu-Design, het digitaal samenstellen van jouw perfecte werkwagen, en Nu-Assist, de app om middels een QR-code op een schrobzuigmachine informatie te delen. Deze opties presenteren we uiteraard ook op onze Dealerdagen. Maar we zetten nu echt nog een stap verder om samen voor een gezonde aarde te zorgen. We zullen onze werkwagens van gerecycled kunststof introduceren”, vertelt Rogier enthousiast. “Niet één maar drie verschillende lijnen, zodat ieder schoonmaakbedrijf keuze heeft en deze kan inzetten. Het is goed om aan het milieu te denken, dit zou ook een voorwaarde voor ieder bedrijf moeten zijn, maar daarbij zijn we stiekem toch wel trots dat wij deze werkwagenlijnen in onze eigen fabriek in Engeland hebben kunnen realiseren. Een mijlpaal.” “En er is meer duurzaam nieuws, maar dat houden we nog even als verrassing voor onze bezoekers”, voegt marketingmanager Mirjam Adelmund met een lach toe.

Newmatic Future Friday
Op vrijdag 10 mei staat de directe toepassing van de Numatic professionele reinigingsmachines, – middelen en – materialen centraal. Het is een extra dag, speciaal voor schoonmaakbedrijven.

Numatic verkoopt haar producten via dealers, schoonmaakgroothandels en retailers, aan eindgebruikers. Deze dealers informeren de schoonmaakbedrijven over het assortiment en noviteiten. “Naast deze belangrijke informatiestroom, worden wij regelmatig ook zelf door schoonmaakbedrijven benaderd met vragen over ons assortiment”, vertelt salesmanager Wim Holleman. “Daarom hebben wij besloten een speciale dag voor hen te organiseren. Via meerdere ‘future islands’ met onder meer stofzuigers, werkwagens, slimme technologie en mopology, zullen wij onze gasten de volledigheid van onze Numatic-wereld laten zien. Een wereld die voorbereid is op de toekomst met technologie en duurzame producten, waarmee we de schoonmaak sneller, productiever, prettiger en beter kunnen organiseren. De eerste aanmeldingen zijn al binnen.”

Belangstelling?
Wilt u meer informatie over Numatic en haar assortiment? Klik dan hier. Heeft u vragen over de Dealerdagen? Neem dan contact op via info@numatic.nl. Wilt u aan het event op 10 mei deelnemen? Meld u hier aan.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...