Bunzl Belgium Expo viert lustrum op 7, 8 en 9 mei

Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 mei 2019 organiseren Global Net, King Belgium, Polaris en Variapack voor de 5de keer de Bunzl Belgium Expo in Tour & Taxis in Brussel. De Bunzl Belgium Expo is een unieke professionele 2-jaarlijkse beurs in België (in de niet-Interclean-jaren) voor catering, cleaning, hygiëne, zorg en persoonlijke bescherming.

“Met deze beurs spelen we gericht in op de noden en behoeften van de Belgische markt. Daarom is het thema van deze editie Duurzaamheid en duurzaam aankopen”, kondigt de beursorganisatie aan. Sinds enkele jaren is duurzaamheid en duurzaam aankopen een hot topic. De Bunzl Belgium Expo is dé plaats om de allernieuwste duurzame en ecologisch verantwoorde producten en concepten te ontdekken.

De Bunzl Belgium Expo vindt plaats van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 mei en is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Meer dan 50 exposanten maken hun opwachting tijdens deze editie, waaronder 3M, Buzil, Diversey, Ecolab, Kärcher, Katrin, Kiehl, Kimberly-Clark Professional, Numatic, Pollet, Rubbermaid, SCJohnson, Tork, Vileda, Wecovi, WEPA en Werner & Mertz.

Deze lustrumeditie van Bunzl Belgium Expo bezoeken? Via deze link kunt u zich gratis registreren.

Kijktip:
in 2017 maakte Henk Snaterse van het Schoonmaakjournaal-team deze filmimpressie van de 4e editie van de Bunzl Belgium Expo:

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...