Sfeerimpressie Zorgtotaal 2019: met hart en ziel

Een vakbeurs met hart en ziel voor de zorg. Dat is waar Zorgtotaal 2019 voor staat. Bezoekers kunnen van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart de beurs bezoeken in Jaarbeurs Utrecht. Een plek waar belangstellenden centraal een totaalpakket aan tools voor de zorg vinden, zoals schoonmaak en facility services.

Hygiëne en infectiepreventie krijgen steeds meer aandacht binnen de zorg. Volkomen terecht, als je beseft wat je kunt voorkomen door goede hygiëne in acht te nemen. Deze aandacht blijkt ook uit het groeiende aanbod op de beurs. Direct na binnenkomst bevindt de bezoeker zich in hal 8, met diverse aanbieders van op de zorg toegespitste schoonmaakmachines, -middelen en -materialen, waaronder BOMA Schoonmaakoplossingen en Alpheios. In eerdere publicaties op Schoonmaakjournaal.nl vertelden Jeroen Evers en Rita Brouwer over hun specialisme in de zorg en deelname aan Zorgtotaal. In de film komen zij op dit specialisme terug.

Op woensdag 13 maart organiseert FMGezondheidszorg de Ontdekkingsreis met bestemming toekomst voor de facilitair medewerker. Lia Steeman vertelt over deze reis in de filmimpressie, die Henk Snaterse voor Schoonmaakjournaal maakte.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...