Vendor en Ziggo Dome verlengen samenwerking

juni 22, 2017 in Samenwerkingen

schoonmaakjournaal ondertekening contract Ziggo Dome - VendorAmsterdam Music Dome Exploitatie, beter bekend als de Ziggo Dome, en Vendor hebben hun samenwerking op het gebied van sanitaire voorzieningen voor vijf jaar verlengd. Op 21 juni hebben Ronald Fiolet, directeur Operationele Zaken van de Ziggo Dome, en Ghislaine Ottevanger, directeur Nederland bij Vendor, hun handtekening gezet onder de nieuwe overeenkomst.

De afgelopen jaren hebben de Ziggo Dome, Effektief Groep en Vendor samengewerkt om de bezoekers van de Ziggo Dome te voorzien van schone en frisse toiletten. Deze samenwerking heeft geresulteerd dat Vendor ook de komende vijf jaar de Ziggo Dome mag voorzien van producten en diensten op het gebied van toilethygiëne.

Live Avenue krijgt geurbeleving
Onderdeel van de nieuwe overeenkomst is de aankleding door Vendor van de toiletten op de Live Avenue, het deel van de Ziggo Dome dat gereserveerd is voor leden van de business club. Deze toiletten worden voorzien van speciale geurmachines, waardoor ze een bijzondere ervaring zullen zijn voor de members en hun gasten. De geurbeleving op de toiletten wordt daardoor passend bij het exclusieve karakter van dit deel van de Ziggo Dome.

Trots op verbintenis 
Gihislaine Ottevanger is trots dat Vendor en de Ziggo Dome met elkaar verbonden blijven. “Met onze producten hebben we aangetoond dat grote groepen mensen in een korte tijd én op een hygiënische manier gebruik kunnen maken van de toiletfaciliteiten. Dat is zeker bij een grote muziektempel als de Ziggo Dome van groot belang.”

 

Delen