Nieuw op Schoonmaak Vakdagen: ICE Rental voor vegers en schrobbers

ICE Benelux voorziet met een vernieuwd AIR-concept in maatwerk: RENTAL voor veeg- en schrobzuigmachines. Op de Schoonmaak Vakdagen – hét schoonmaakvakevenement van Nederland en Vlaanderen dat op dinsdag 12 en woensdag 13 november in Expo Houten plaatsvindt, presenteert ICE Benelux het vernieuwde concept op basis van betalen naar inzet.

Rental is sterk groeiend; in USA en Azië waar ICE vanaf haar oorsprong actief is, maar ook in de Nederland en België. Betalen naar inzet: ICE gelooft met haar filosofie slimme schoonmaak een unieke stap kunnen zetten in de markt, maar niet alleen op basis van slimme technologie. ICE biedt huurcontracten voor schoonmaakmachines aan in een All Inclusive RENTAL concept. Tegenwoordig is alles flexibel en dit geldt ook voor contracten. Het is daarom voor schoonmaakbedrijven soms lastig om te investeren in duurdere machines.

Betalen naar inzet: ICE gelooft met haar filosofie slimme schoonmaak een unieke stap te kunnen zetten in de markt

“Bij ICE kunnen klanten reinigingsmachines full-service (inclusief service en onderdelen) huren. Dat zorgt ervoor dat men nooit plots aanvullende kosten krijgt. Vergelijk het met full-service operational lease van een auto als je wilt. Er zijn contracten van een paar maanden tot vijf jaar. Voor schoonmaakbedrijven is dit een slimme oplossing; parallel aan de lengte van een contract kan de machine ingezet worden. Bij het einde van het schoonmaakcontract staat er dan geen kostbare machine stil”, legt Rob van Stokkel van ICE Benelux uit.

De slimme data uit de machines wordt gebruikt voor het bewaken van de kwaliteit. ICE Benelux presenteert een selectie uit haar programma voor de professionele schoonmaak op de Schoonmaak Vakdagen. Je vindt de ICE Benelux op stand 04.01.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...