Schoonmaak Golfdag 2019: Ad Klösters van Nocore: “Eenvoud blijft de kracht”

De Nationale Schoonmaakgolfdag vindt traditioneel op de derde dinsdag van september plaats. Zo ook dit jaar: op dinsdag 17 september 2019. Opnieuw vindt het sportnetwerkevent op Golfclub Haverleij in Den Bosch plaats en wordt de dag financieel mogelijk gemaakt door deze drie partijen: softwareleverancier Nocore, totaalleverancier Piecom en Consensus Services, specialist in hygiene & health. Dit jaar vindt de 12e editie plaats en nog altijd is Ad Klösters, directeur Nocore Group, zeer enthousiast over dit schoonmaaksportevent. Voor golfers en niet-golfers, iedereen is welkom.

“Nocore werkt met veel relaties uit de schoonmaakbranche samen. We wilden destijds graag iets voor deze branche organiseren. Netwerkbijeenkomsten, beurzen en kennissessies zijn er genoeg. We misten eigenlijk een dag van gezellig samenzijn, actief bezig zijn, spontane ontmoetingen en informeel delen. Het idee voor de Schoonmaakgolfdag was geboren. Een dag die we bewust branchebreed organiseren en niet alleen voor Nocore-klanten. Frank Laurentius en Rob Boele zagen ook de meerwaarde van het organiseren van zo’n event. Zo ontstond de driekoppige sponsoring; een drie-eenheid die ook na 12 jaar op eenzelfde enthousiasme drijft.”

Een dag voor de schoonmaakbranche
“Al met de organisatie van de eerste Schoonmaakgolfdag hadden we als doel goed voor ogen om een dag voor de schoonmaakbranche te organiseren, waarbij het accent ligt op informeel samenzijn, een dag voor ontmoetingen en met elkaar delen. Als sponsoren, Nocore, Piecom en Consensus Services, hebben we hierin altijd één lijn gevolgd. En de deelnemers van de golfdag omarmen het idee ook. Het concept voor de Schoonmaakgolfdag op dinsdag 17 september is dan ook gelijk als de 11 edities hiervoor en is toegankelijk voor golfers en clinicers.”

Enthousiaste deelname
“Als je een vakevent organiseert, is het altijd afwachten hoe de doelgroep reageert. Voor de Schoonmaakgolfdag was dit geen vraag. Vanaf de eerste editie was de aanmeldingslijst al overtekend. Het liep en loopt nog steeds als een trein. Waarom? Het sociale aspect spreekt aan als ook de kwaliteit van het event. Je voelt je thuis tussen de gasten, je bent onder ‘bekenden’, want iedereen is gerelateerd aan de schoonmaakbranche. Je kunt tijdens alle activiteiten netwerken op een laagdrempelige manier. We kijken wel kritisch naar wie zich aanmeldt, een afgevaardigde van een schoonmaakbedrijf krijgt voorrang ten opzichte van een leverancier. Uiteraard zijn ambassadeurs van leveranciersbedrijven welkom, maar de dag moet informeel blijven en geen sales-netwerk-karakter krijgen.”

Hooggespannen verwachtingen?
“Niet nodig, kom gewoon en doe mee. Het concept blijft eenvoudig, dat is de kracht. De gasten kunnen een gezellige dag met zo’n 150 leuke mensen verwachten, op dezelfde locatie als in 2017, hopelijk goed weer en een heerlijke lunch en walking diner. Wij, als sponsor, beleven altijd veel plezier aan het organiseren van deze dag en zullen dat ook met liefde blijven doen. Tot ziens op dinsdag 17 september!”

12e Nationale Schoonmaakgolfdag: praktische info
wanneer: dinsdag 17 september 2019
tijd: van 10.00 tot ongeveer 21.00 uur, inclusief walking diner
prijsuitreiking: om 18.15 uur
waar: Golfclub Haverleij in Den Bosch
hoofsponsors: Nocore, Piecom en Consensus Services
ambassadeurs: Van der Windt Verpakkingen, FacilityApps.com, CleanJack, 365 Cleanit en Datachecker 

Nieuwsgierig? Aanmelden? Klik dan op deze link.

 

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie/media/marketing. Daarom...