Verlenging contract Kärcher en Effektief

Negen jaar geleden sloegen Kärcher Nederland en schoonmaakbedrijf Effektief voor het eerst de handen in elkaar, na de aanbestedingen van ZIggoDOme en AFAS Live. Het begin van een mooie samenwerking, die recent verlengd werd met de ondertekening van het nieuwe contract van 5 jaar (en nog eens 5 jaar optie) dat op 1 januari 2022 ingaat. 

Service en onderling contact
Patrick Reinders, DGA Effektief: “Wij zijn in 2012 een partnership aangegaan met Kärcher en sindsdien hebben we samen heel wat – grote en kleine – projecten opgestart. Logisch dus dat we ons contract met Kärcher opnieuw verlengen. Grote pluspunten voor mij zijn de service en het onderlinge contact. Tijdens de moeilijke Covid-19 periode heeft Kärcher zich uiterst flexibel en coöperatief opgesteld. Dit heeft ons als bedrijf erg geholpen, waardoor het vertrouwen nog groter en de samenwerking nog beter zijn geworden. Na de vorige lockdown resulteerde dit dan ook in een grotere afname van machines. Ook niet onbelangrijk is dat Kärcher continu werkt aan innovatie en procesverbeteringen op vlak van dienstverlening, nieuwe machinale oplossingen, digitalisering en afstandsbeheer van het machinepark. Een partner waar we ook in de toekomst op kunnen bouwen.”

Van eigendom naar gebruik
Frank Bauer, direct sales manager Kärcher Nederland: “Samen met onze partners zoeken we steeds naar de beste oplossing voor hun reinigingsproblemen. Duurzaamheid en flexibiliteit worden daarbij steeds belangrijker. Meer en meer ondernemingen stappen af van ‘bezit’ en evolueren naar ‘gebruik’. Als leverancier van total cleaning solutions bieden we onze apparaten daarom ook aan via flexhuur, naast de gebruikelijke koop- en leaseformules. Zo kunnen we snel en flexibel schakelen en groeien we uit tot een waardevolle partner voor onze klanten.”