FacilityApps lanceert 2 nieuwe modules tijdens Schoonmaak Vakdagen

Het FacilityApps-platform breidt uit. Tijdens het eerste fysieke schoonmaak vakevent sinds lange tijd, zal het bedrijf uit PurmerValley twee modules lanceren: een ‘nieuws’ module en ‘Nocore roosters’. Deze twee functionaliteiten zijn te bekijken op de beursstand van Nocore Software in beurshal 1 in Houten op dinsdag 9 en woensdag 10 november.

 

Roosterinformatie matchen aan aanwezigheid
“Op verzoek van klanten is de Nocore-FacilityApps-koppeling uitgebreid met roosterinformatie uit Nocore. Door deze info te koppelen aan aanwezigheidsregistratie gegevens, maken we inzichtelijk wie er op tijd heeft ingecheckt. Belangrijker nog, we lichten de verantwoordelijke personen in over wie NIET op tijd is. Zo kan er direct actie ondernomen worden. Deze check-in en check-out tijd (via onze tijdregistratie module) wordt teruggestuurd naar Nocore waar een leidinggevende op kan bijsturen,” aldus Chris van den Berg van Nocore FacilityApps.
Op deze manier zorgen FacilityApps en Nocore ervoor dat het bedrijfsbureau een controle op verloonde uren kan doen terwijl de medewerker niet op locatie aanwezig is geweest. Een medewerker krijgt hierdoor niet verloond bij een vrije dag als de rayonmanager vergeten is om dit door te geven aan het bedrijfsbureau.

App notificatie bij afwijkingen
Chris vervolgt: “Het is mogelijk voor leidinggevenden (bijvoorbeeld voorlieden of regiomanagers) om op verschillende manieren notificaties te ontvangen wanneer er iets gebeurt wat niet wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan push-notificaties (zoals Telegraaf en NOS dit doen). Een leidinggevende kan dan direct schakelen als er iemand om wat voor reden dan ook niet op het werk verschijnt.”

Nieuws app
“We zijn blij dat we deze functionaliteit nu ook kunnen lanceren. Nieuws delen en andere belangrijke communicatie en informatie uitwisseling wordt hiermee makkelijker dan ooit. Er gaat nog steeds veel via email. Maar met de nieuws app kun je heel eenvoudig berichten aan verschillende rollen communiceren. Denk aan berichten aan regiomanagers, voorlieden, schoonmakers en klanten.”

Ook hier geldt dat er gekozen kan worden om bepaald nieuws te pushen via een pushbericht zodat niemand het nieuws op hun telefoon meer mist. Dit kan de eigen telefoon zijn of een telefoon van de zaak. “Binnen een schoonmaakbedrijf is er natuurlijk allerlei communicatie en nieuws dat je graag snel en goed wilt verspreiden. Je wilt het zo makkelijk mogelijk maken voor mensen om het te lezen. Denk aan vacatures, CAO-nieuws, periodiek werk waar speciale aandacht voor wordt gevraagd, een nieuwsbrief met het laatste nieuws, een motivatiebrief vanuit de directie, opstarten van een nieuwe klant et cetera”, legt Chris uit.
“In de toekomst willen we ook nog inbouwen dat schoonmaakbedrijven overzichten krijgen over hoeveel mensen het nieuws ook daadwerkelijk hebben geopend. Dit is actueler dan ooit, zeker met de wijzigingen die Apple doorvoert m.b.t. privacy en emails. Dan worden deze mails automatisch geopend bij het ontvangen, waardoor niet meer is te traceren of mensen die email ook daadwerkelijk geopend hebben.”

Schoonmaak Vakdagen
Deze twee functionaliteiten zijn voor het eerst te zien op de Schoonmaak Vakdagen. Hopelijk een extra reden om langs te komen bij de stand van Nocore FacilityApps in beurshal 1.
Klik hier voor meer informatie over FacilityApps.