Gemakkelijk rapportages en analyses maken met i8

“Een schoonmaakbedrijf wil snel inzicht en overzicht in de eigen data hebben. Dat bieden wij met onze software. Een programma waarmee iedereen kan werken.” John de Jong van i8, specialist in business intelligence en performance management, deelt zijn kennis en softwareoplossing graag met de bezoekers van de Schoonmaak Vakdagen op 9 & 10 november in Expo Houten.

“Samen met Nocore bemannen we stand 3.0 op de Schoonmaak Vakdagen. Omdat wij partners zijn en elkaar in softwaremogelijkheden mooi aanvullen. Nocore biedt haar klanten een uitgebreid ERP-systeem voor de facilitaire klanten. Onze software kan aan het Nocore-pakket gekoppeld worden en geeft de gebruiker uitgebreidere mogelijkheden voor rapportages & analyses.” John de Jong, eigenaar van i8, is enthousiast over de samenwerking met Nocore, omdat dit de klant veel opties biedt. “Wij werken graag met softwareleveranciers omdat wij hierop gemakkelijk kunnen aanhaken en snel en betaalbaar ons systeem kunnen implementeren. Maar vooral omdat we de klant blij maken met technologie om de gegevens die bijvoorbeeld in Nocore Facilitair zijn ingevoerd, vanuit iedere invalshoek te kunnen bekijken en analyseren. Via dashboards en dynamische rapportages. Dat geeft hun bedrijf sturing.”

Inzicht en overzicht
“Als schoonmaakbedrijf wil je je omzet zien, per afdeling, de kosten per project of alle projecten naast elkaar of een vergelijking met een voorgaand jaar maken. In de Nocore programmatuur verwerken zij alle data, wij maken dit via overzichten helder. Niet vooraf geprogrammeerd maar dynamisch te selecteren gedurende het proces. Wij geven antwoord op vragen die ontstaan terwijl je naar gegevens kijken: ‘de marge blijft achter, hoe komt dat, hoe was dat vorig jaar, is dat bij elke rayonmanager?’ Met onze applicatie kun je deze data gemakkelijk inzien.” Als nieuwe klant kun je dat, naar zeggen van John, al binnen één dag, want de implementatie verloopt snel. Wil je meer kunde opbouwen om zelf goede inhoudelijke rapportages te maken, dan biedt i8 je trainingen op locatie verdeeld over twee halve dagen.

stand Nocore en partnersKom naar stand 3.0
Op de stand op de Schoonmaak Vakdagen zal i8 de bezoekers adviseren over hun optimale inrichting om te kunnen rapporteren. Via een live-omgeving zullen John en collega Peter Kortman een impressie geven van het systeem. “Hiermee krijg je een indruk van hoe gemakkelijk het werkt en hoe je meer inzicht krijgt in jouw facilitaire administratie. Onze software is op eindgebruikers gebaseerd, iedereen kan rapportages maken.” John vertelt uit ervaring dat wanneer je de oplossing ziet, je enthousiast wordt en er meer over wilt weten.

Ben je nieuwsgierig naar wat de geïntegreerde oplossing van i8 en Nocore voor jouw bedrijf kan betekenen? Breng op 9 of 10 november een bezoek aan stand 3.0.

Klik hier voor meer informatie over i8.