Vier bindende factor voor De Dag van de Schoonmaker 2019

De Internationale Dag van Geluk als start met het Klavertje vier als symbool, een organisatie van vier meiden stilletjes op de achtergrond en de vierde editie van de landelijke Dag van de Schoonmaker; voor De Dag van de Schoonmakers 2019 is vier de bindende factor. “Op 14 juni, dat is over vier weken, vieren we deze dag. Ook daarin weer een vier. We verbinden De Dag van de Schoonmaker ditmaal met het klavertje vier, het geluksklavertje. Een mooi symbool voor geluk. Voor werkgeluk. Voor werkplezier. We gunnen alle schoonmakers een klavertje vier en hopen dat ook dit jaar weer vele tienduizenden schoonmakers op De Dag van de Schoonmaker een mooie dag zullen hebben.”

Een compliment, een momentje van bezinning of een presentje: meedoen met De Dag van de Schoonmaker is eenvoudig en kun je naar eigen idee en portemonnee invullen. Wie de website www.dedagvandeschoonmaker.nl bezoekt, wordt meegenomen in het enthousiasme van deze landelijke vakdag. Verder is er de communicatietoolbox met tips & tricks om in de regionale media onder de aandacht te kunnen komen. Uiteraard ook op de website inspiratie en ideeën om De Dag van de Schoonmaker te vieren.

“De intentie en initiatieven maken De Dag van de Schoonmaker heel bijzonder”, overtuigt het organisatieteam achter De Dag van de Schoonmaker – het kwartet enthousiaste marketeers en communicatiespecialisten van Hago, Hago Zorg, HECTAS Facility Services en Schoonmaakjournaal. “We zetten ons daarom heel graag met veel plezier en enthousiasme in om ook de vierde editie van De Dag van de Schoonmaker tot een mooie, hartverwarmende, leuke en onvergetelijke dag te maken. Een dag vol van trots, dankbaarheid, werkplezier en werkgeluk.”

Over De Dag van de Schoonmaker
De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor al onze schoonmakers: van schoonmaakbedrijven, eigen diensten tot specialistische reinigingsbedrijven. De Dag van de Schoonmaker is een fantastische gelegenheid om onze schoonmakers te laten weten hoe belangrijk zij zijn voor ons bedrijf en onze klanten, voor de leef- en werkomgeving. Want zij zijn en maken onze branche.

Volg ons via Facebook https://www.facebook.com/dedagvandeschoonmaker | Twitter @ddvdsm | LinkedIn https://www.linkedin.com/company/de-dag-van-de-schoonmaker/

 

 

 

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...