Vandaag De Dag van de Schoonmaker: ICS Groep pakt uit met prachtig gedicht voor schoonmakers

Vandaag, 15 juni 2020, is het de vijfde nationale Dag van de Schoonmaker. Een dag waarop schoonmaakbedrijven hun schoonmaakmedewerkers in het zonnetje zetten: de schoonmaakmedewerker staat collectief op nummer één. De medewerkers van ICS Groep ontvangen op deze bijzondere dag een leuke attentie op de deurmat. En Merel Morre schreef in opdracht van ICS een gedicht voor de schoonmaakmedewerkers: Blink jij uit. “We vinden het belangrijk om op deze manier onze waardering en trots uit te spreken”, zegt Bart van der Sluijs, algemeen directeur van ICS Groep.

“Wij vinden het belangrijk dat de schoonmaakmedewerker gezien wordt. Schoonmaken is een vak. Schoonmakers zijn trots op hun vak en willen graag kwaliteit leveren. Zeker in deze bijzondere tijd verdient de schoonmaakmedewerker respect en zichtbaarheid”, legt Bart uit.

ICS is al ruim 40 jaar een echt familiebedrijf. En als familie zorg je voor elkaar. Van directeur tot aan schoonmaakmedewerk(st)er. Bart: “Onze mensen zijn het belangrijkste. Ze mogen gezien worden, want zij maken het verschil. Elke dag weer. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag in het zonnetje gezet te worden.”

Morel Morre verpakte die waardering in dit gedicht:

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...