NK SnelGlazenwassen zoekt snelste glazenwasser van Nederland

De zoektocht naar de snelste glazenwasser is gestart! Op woensdag 13 november bereikt die zoektocht zijn hoogtepunt tijdens de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten. De voorrondes en de grootse finale worden ‘afgewerkt’ tijdens het vakevenement en staan onder vocale begeleiding van niemand minder dan sportverslaggever Evert ten Napel en voormalig profvoetballer Andy van der Meijde.

De competitie tussen de snelste schrobbers wordt mede mogelijk gemaakt door groothandel GoCleaning, vakmedia SchoonmaakJournaal en Clean Totaal, en GlazenwasserApp. Rik van der Woerd is eigenaar van GlazenwassersApp en kijkt uit naar de competitie. “Hoe vaak komt het nu voor dat je een prijs kunt verdienen met het werk waarop je dag in dag uit trots bent? Het NK SnelGlazenwassen is een uniek evenement waar vakmanschap centraal staat!”

Geldprijzen
De beste Snelglazenwasser van Nederland ontvangt naast de roem een geldprijs van maar liefst € 250,-. Ook voor de nummers twee en drie liggen leuke prijzen klaar, waaronder een geldbedrag. De organisatie van de Schoonmaak Vakdagen sponsort deze prijzen belangeloos.

Voorrondes
Op de eerste dag van de Schoonmaak Vakdagen op dinsdag 13 november wordt omstreeks 14.00 uur afgetrapt met de voorrondes. In verschillende tijdblokken strijden glazenwassers tegen zichzelf én de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij druipers, strepen en missers. De tien beste glazenwassers kwalificeren zich voor de GRANDE FINALE om 16.00 uur.

#NKSnelGlazenwassen
Slimme en snelle schrobbers kunnen de voorrondes ontlopen door een video op te nemen. Daarin moet minstens de passie voor glasbewassing aan bod komen en moet zichtbaar zijn hoe de glazenwasser zich voorbereid op het NK. Dus sta jij op die ladder? Maak een filmpje (doe dat wel veilig) en deel dit trots op de Facebook-pagina mét de hashtag #NKSnelGlazenwassen.

De drie beste, leukste of grappigste filmpjes worden beloond met een gratis ticket voor een plaats in de finale! Wel een video ingestuurd, maar niet gekwalificeerd? Dan is er geen man overboord. Glazenwassers kunnen zich aanmelden via de website van Schoonmaak Vakdagen en worden automatisch geselecteerd voor de voorrondes die plaatshebben in Expo Houten.

Meld je aan en maak kans op die knaken!

Voormalig profvoetballer Andy van der Meijde doet een oproep op YouTube.

 

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...