NIVO NOORD kiest ook voor specialistische producten Crohill

Schoonmaakjournaal Willem Brouwer - NIVO Noord FotoDenHNa tien jaar samenwerking in alledaagse schoonmaakopdrachten koos NIVO NOORD er vorig jaar voor om ook de specialistische producten bij Crohill af te nemen. Willem Brouwer, directeur specialistische reiniging legt uit waarom het bedrijf deze keuze maakte.

“Het reguliere schoonmaakonderhoud en het specialistische werk zijn vaak aan elkaar gelieerd. De specialistische producten moeten aanvullend zijn op het schoonmaak-onderhoud. Het is goed dat we dat op elkaar afstemmen. Je merkt dit vooral in het dagelijks en periodiek vloeronderhoud.”

Vakmanschap en kennis
“Het belangrijkste vind ik het vakmanschap en de kennis die de mensen van Crohill bieden”, aldus Brouwer. “Tel daar de ondersteuning en het advies bij op die we krijgen van Wibo, onze accountmanager,   en dan begrijp je waarom wij ons zo goed ondersteund voelen door Crohill.”

Polymeer
Jaarlijks zet NIVO NOORD zo’n 400.000 m2 vloeren in de polymeer.  Brouwer: “Sinds vorig jaar werken we met Splendor, de polymeer van Crohill. We merken dat deze polymeer een hoge slijtvastheid heeft en een groot vulvermogen. Onze ervaring is dat de polymeer snel werkt. Door de snelle en gelijkmatige droging kan er snel een 2e laag aangebracht worden en dat scheelt ons  tijd”.

Lino Protect
Nadat de polymeer gezet is, begint het werk voor de reguliere schoonmaak. Het is zaak de vloer zolang mogelijk mooi te houden. De slijtvastheid van de polymeer is hier een belangrijk onderdeel van en ook de dagelijkse schoonmaak kan hier een grote bijdrage aan leveren. Met het concept Lino Protect van Crohill is het totale vloeronderhoud  van zowel specialistisch als dagelijks op elkaar afgestemd.

Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

NIVO NOORD is opgericht in 1992 en heeft zich ontwikkeld van een schoonmaakbedrijf tot een vraag gestuurde facilitaire dienstverlener met een zeer breed pakket aan diensten. NIVO NOORD is onderverdeelt in 4 diensten t.w. schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, calamiteitendiensten en milieutechniek/asbestsanering. Dagelijks worden meer dan 1000 medewerkers aangestuurd.  De  klanten van Nivo Noord bevinden zich door heel Nederland. NIVO NOORD heeft naast de hoofdvestiging in Leeuwarden ook regiokantoren in de steden Groningen en Zwolle. Voor landelijke contracten is er een samenwerkingsverband. 

×