Greenspeed Summer Tour: Greenspeed komt naar je toe deze zomer

Summertime = Summer-Tour-Time voor Greenspeed. Tijdens de zomermaanden tekken vertegenwoordigers met de nieuwe Click’M C en bijbehorende moppen het land door en bezoeken zij diverse partners in Nederland. Om kennis te maken met klanten van deze partners en hen bij te praten over het nieuwe vlakmopsysteem. Wil jij een hands-on demo van Click’M C bijwonen? Met een verfrissende smoothie in jouw hand? Lees dan snel verder en kijk wanneer de Summer Tour bij jou in de buurt is.

Kom langs op een van onderstaande adressen en vergeet jouw oude Velcro vlakmopplaat (40 cm) niet mee te nemen. Bij inleveren krijg je € 10,- korting op de aanschafprijs van een nieuwe Click’M C vlakmopplaat.

vrijdag 5 tot en met dinsdag 10 juli: Haagclean Products, Cobbenhagenstraat 6, 2288 ET Rijswijk
dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 augustus: Hijman Schoonmaakartikelen, De Flinesstraat 26, 1114 AL Amsterdam
maandag 16 tot en met 18 september: Dr. Weigert Nederland, Balkendwarsweg 3, 9405 PT Assen
vrijdag 20 tot en met maandag 23 september: Abeco Holland Stevinweg 1, 7741 KT Coevorden

*volg Greenspeed op social media voor de bekendmaking van de data Summertour bij Abeco en Omnimar

Klik hier voor meer info over Greenspeed’s Click’M C systeem.

Over Greenspeed
Greenspeed is 25 jaar geleden opgericht in Nederland en biedt een totaalconcept van duurzame reinigingsmiddelen en innovatieve microvezelproducten. Met deze slimme schoonmaakoplossingen ambieert Greenspeed een positieve impact op mens en milieu en focust zich nu op het concept van circulaire schoonmaak. De aanpak gaat verder dan de producten alleen. Bij alles wat Greenspeed doet staat betrokkenheid, deskundigheid, innovatie en betrouwbaarheid centraal. Het productgamma van Greenspeed is gecertificeerd met het Scandinavische Nordic Swan Ecolabel, het Europese Ecolabel en het Cradle to Cradle certified label. Greenspeed is wereldwijd actief in meer dan 20 landen.

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...