Beursmanager Lisanne Andeweg over Schoonmaak Vakdagen: “Boven verwachting”

De Schoonmaak Vakdagen zijn los! Op 12 november om 10.00 uur openden de deuren van Expo Houten voor de tweede editie van de schoonmaakbeurs voor Nederland en Vlaanderen. Met ruim 800 bezoekers kijkt de organisatie tevreden terug op de eerste beursdag.

Om 10.00 uur werd de beurs officieel geopend door beursmanager Lisanne Andeweg die de Tijdlijn der Schoonmaak onthulde. Onder grote belangstelling van exposanten en de eerste bezoekers werd het doek weggetrokken. Daarmee werd het startschot voor de tweede editie gegeven.

Vele bezoekers hebben de eerste dag vast laten leggen door cartoonist Meinder. Wie een foto deelt met de cartoon onder vermelding van #SMVD19 op social media, maakt kans op een exclusieve Clean Totaal Stofzuiger van Numatic.

Boven verwachting
Beursmanager Lisanne Andeweg was overdonderd door de belangstelling: “Vooraf wisten we dat dit mogelijk was, maar dat er daadwerkelijk zoveel belangstelling is voor deze schoonmaakbeurs, dat stemt ons enorm tevreden. Met louter positieve reacties van de exposanten en veel landelijke media-belangstelling voor het NK SnelGlazenwassen, verwachten wij dat de tweede beursdag nog meer impact heeft.”

Vandaag is de 2e dag van de Schoonmaak Vakdagen. In enkele zinnen lees je via deze link wat je kunt verwachten.

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...