13 juni: Innovi nodigt uit voor Kennissessie Enzymatisch Reinigen

Op donderdagmiddag 13 juni organiseert Innovi de Kennissessie Enzymatisch Reinigen. Een nieuwe reinigingstechnologie, die een toevoeging vormt op de duurzame stoom- en droogijs reinigingsoplossingen die het bedrijf al aanbiedt. Een extra duwtje in de rug bij het reinigen van (ernstige) vervuiling. 

“De kracht en bijzonder kleine ecologische voetafdruk van reinigen met enzymen wordt in Nederland zwaar onderschat. Om dit te doorbreken, organiseren we op donderdag 13 juni aanstaande een kennissessie”, vertelt directeur Gerrit Visser. “Deze middag delen we met jou de feiten over de krachtige werking en de toepassingen van deze technologie. Je zult zien hoe enzymen jouw reinigingsproces gemakkelijker, veiliger en beter kunnen maken. Enzymatisch reinigen kun je inzetten voor vervuilde vloeren, vetaanslag, (groot)keukens, sanitair, leidingen en apparatuur. Met alleen natuurlijk ‘afval’, want enzymen zijn 100% biologisch afbreekbaar!”

Waar en wanneer?
De Innovi Kennissessie Enzymatisch Reinigen vindt plaats in The Green House in Utrecht, een circulair restaurant waar afval niet bestaat. Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur, met presentaties van Gerrit Visser en Miguel van Damme (Realco België), een aansluitende rondleiding door de circulaire wereld van The Green House en gelegenheid om na te praten tijdens de borrel.

Interesse? Klik hier voor meer informatie en gratis aanmelding.

 

Premium

Scholen | schoonmaak | corona

Menig schoonmaakbedrijf begon tussen de schoolbanken en groeide uit tot een allround schoonmaakbedrijf of...