29 mei 2019

13 juni: Innovi nodigt uit voor Kennissessie Enzymatisch Reinigen

Op donderdagmiddag 13 juni organiseert Innovi de Kennissessie Enzymatisch Reinigen. Een nieuwe reinigingstechnologie, die een toevoeging vormt op de duurzame stoom- en droogijs reinigingsoplossingen die het bedrijf al aanbiedt. Een extra duwtje in de rug bij het reinigen van (ernstige) vervuiling. 

“De kracht en bijzonder kleine ecologische voetafdruk van reinigen met enzymen wordt in Nederland zwaar onderschat. Om dit te doorbreken, organiseren we op donderdag 13 juni aanstaande een kennissessie”, vertelt directeur Gerrit Visser. “Deze middag delen we met jou de feiten over de krachtige werking en de toepassingen van deze technologie. Je zult zien hoe enzymen jouw reinigingsproces gemakkelijker, veiliger en beter kunnen maken. Enzymatisch reinigen kun je inzetten voor vervuilde vloeren, vetaanslag, (groot)keukens, sanitair, leidingen en apparatuur. Met alleen natuurlijk ‘afval’, want enzymen zijn 100% biologisch afbreekbaar!”

Waar en wanneer?
De Innovi Kennissessie Enzymatisch Reinigen vindt plaats in The Green House in Utrecht, een circulair restaurant waar afval niet bestaat. Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur, met presentaties van Gerrit Visser en Miguel van Damme (Realco België), een aansluitende rondleiding door de circulaire wereld van The Green House en gelegenheid om na te praten tijdens de borrel.

Interesse? Klik hier voor meer informatie en gratis aanmelding.

 

Deel dit artikel

Ook interessant:

06 december 2023

CSU en Museon-Omniversum werken aan schonere planeet

Sinds 1 september is CSU de nieuwe schoonmaakpartner van Museon-Omniversum. CSU gaat in het museum en grootbeeldfilmtheater aan de slag om beide gebouwen met minimale milieubelasting fris en schoon...

26 april 2019

Innovi stapt in bio-technologie: reinigen met enzymen

Innovi uit Vroomshoop staat bekend als specialist in duurzame reinigingsoplossingen. Met haar stoom- en droogijstechnologie weet zij steeds meer bedrijven te overtuigen van sneller, schoner en groener schoonmaken. “We...

01 februari 2023

Mewa-poetsdoeken worden gemaakt in Europa

Door de covidpandemie is duidelijk geworden hoe kwetsbaar de logistieke systemen van de wereldeconomie wel zijn. Een gevolg daarvan is dat meerdere ondernemingen hun bevoorradingsroutes hebben omgegooid en de...

26 oktober 2022

De Green Care Professional-familie blijft groeien

Duurzaam innoveren betekent voor Werner & Mertz niet alleen nieuwe, meer duurzame producten toevoegen aan een bestaand gamma. Ook het continu optimaliseren van productformules is een belangrijk onderdeel in...

25 september 2023

Blog Belinda Dekkers (UL-Team): Duurzaam onderwijs: Het papierdilemma

In de afgelopen decennia hebben we een verschuiving gezien in onze kijk op de wereld om ons heen. Het besef van de delicate balans tussen mens, milieu en economie...

06 januari 2022

Marmoleum zorgt voor supergezond binnenklimaat

Marmoleum van Forbo Flooring is niet alleen een van de duurzaamste vloeren ter wereld, gemaakt van puur natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, maar ook een van de gezondste. Het is...

25 februari 2020

Geannuleerd: 3e Hygiëne Symposium Vlaanderen over coronavirus en meer

Na twee succesvolle edities organiseert Vileda Professional opnieuw het Hygiëne Symposium Vlaanderen: op donderdagmiddag 23 april in Edegem (B). Vier actuele onderwerpen over infectiepreventie, gekozen door de sprekers zelf,...

01 augustus 2023

Blog: Duurzaam?!

Duurzaam? Wat is duurzaam? Hoe bepaal je wat duurzaam is? Is het investeren in medewerkers hun welzijn ook duurzaam of is alleen duurzaam geproduceerde middelen en materialen duurzaam? Wat...

16 februari 2024

Wereldprimeur voor Stayokay en The Good Roll

Stayokay, de grootste hostelketen van Nederland, zet een grote stap in duurzaamheid door als eerste ho(s)telketen ter wereld volledig over te gaan op bamboe toiletpapier van The Good Roll....

13 december 2021

Blog: Hoe groen is groen?

‘Hoe groen is groen?’ is een statement dat ik de laatste tijd vaak voorbij zie komen in blogs, artikelen en op social media. Laat ik als eerste aangeven dat...