Van vier naar één merk met heldere missie: Hygeniq Professional

HYGENIQ voerde in het verleden voor de professionele markt vier vertrouwde merken: Ecodish, Mekaniq, Ecoklin en Sandss. In 2019 lanceerde HYGENIQ een eigen consumentenlijn, vooruitlopend op de gedachte om één herkenbaar merk te bouwen voor de professionele en de consumentenmarkt. De producten van de vier bestaande merken worden daarom vanaf heden met een heldere missie geleverd onder één merk: HYGENIQ Professional.

Met de vernieuwing van de overkoepelende merknaam HYNENIQ Professional wordt binnenkort ook een nieuw revolutionair product gelanceerd: een product dat letterlijk is ontwikkeld voor ‘alles en iedereen’. Innovatief en baanbrekend in de schoonmaakmarkt. Houd de HYGENIQ LinkedInpagina en website daarom goed in de gaten!

Wereldwijde erkende circulaire labels
HYGENIQ heeft ervoor gekozen om te werken met het enige wereldwijde erkende circulaire certificeringslabel: Cradle to Cradle, ook wel de Oscar onder de ecolabels genoemd. Verschillende HYGENIQ Professional producten hebben de Gold-status toegewezen gekregen, momenteel de hoogst haalbare status voor dergelijke producten binnen Cradle to Cradle certificering.

Meer over HYGENIQ
HYGENIQ is een 100% Nederlands bedrijf, opgericht in 2008 en gevestigd in Enschede. In dit exclusieve interview met Patrick van Wezenbeek legt hij uit waarom HYGENIQ het groene en goede alternatief is, en de missie van de grondleggers en het team:

HYGENIQ reinigingsmiddelen: het 100% effectieve, 100% veilige en 100% ecologische alternatief

Premium

Coronacrisis

Het coronavirus treft ons allemaal. Privé en/of zakelijk. Ook de cruciale beroepsgroep communicatie/media/marketing. Daarom...