Themaweek Week van het Werkgeluk: boost voor positiviteit

Werkgeluk, bedrijfscultuur, bedrijfsresultaat, faillissement: ze hebben wel degelijk een relatie met elkaar. In deze Week van het Werkgeluk duiken we daarop in; een themaweek om blij en gelukkig van te worden. Of dit gevoel bevestigd te zien. Een week om zo enthousiast te worden dat je als vanzelfsprekend met werkgeluk aan de slag gaat. Kortom, een mooie week.

Deze week (van maandag 11 tot en met vrijdag 16 augustus) kun je op contentplatform Schoonmaakjournaal elke werkdag om 07.00 uur een inspiratiemoment werkgeluk tegemoet zien.

Zo is er vandaag het bruisende interview met onze Zomergast Herman Zondag, van (we citeren) “het leukste familiebedrijf van Nederland” AFAS Software en gastheer op ons volgende event van jongerenplatform FM Next Generation. Verder in de Week van het Werkgeluk de verhelderende en verLEUKende blog van Feike Cats van Houden van Klanten over Nederland controleland; leveren controles nu echt zoveel werkgeluk op? Ook in de Week van het Werkgeluk een hartverwarmend interview door Niels Bijl van Vendor over vluchteling Baran die samen een ‘wereld van verschil’ ervaren en we gaan op herhaling met Marjolein Reis, HR-directeur bij GOM, over haar gevoel en ervaring met werkgeluk en hoe zij dit overbrengt in de organisatie en haar 8000 collega’s.

Dit en meer werkgeluk in deze themaweek. In een paar minuten per dag op weg naar een boost voor jou, je werkgever en jullie bedrijfsresultaat. Fijne werkweek!

×