Facility Trade Group op Schoonmaak Vakdagen in het teken van voelen, ruiken, winnen en beleven!

Facility Trade Group neemt wederom deel aan het vakevenement voor de complete schoonmaaksector: de Schoonmaak Vakdagen op dinsdag 12 en woensdag 13 november in Expo Houten, langs de A27. Waarom? Om schoonmaakprofessionals te kunnen ontmoeten en om nieuwe producten en concepten te kunnen demonstreren. Van schoonmaakoplossingen voor kleine ruimtes tot krachtige waterpatsers en een robot die het werk uit handen neemt; Facility Trade Group (FTG) biedt het allemaal. Een vooruitblik met deze exposant.

Nemen jullie voor de eerste keer aan de Schoonmaak Vakdagen deel? Of voor de tweede keer? Zo ja, waarom?
Dit is onze tweede keer. Tijdens de vorige editie hebben we veel gesprekken gevoerd waaruit interessante initiatieven zijn voortgekomen. We vinden de Schoonmaak Vakdagen een goed platform om in een ongedwongen en prettige sfeer schoonmaakprofessionals te ontmoeten. Daarnaast willen we tijdens deze vakdagen van de gelegenheid gebruik maken om onze producten en concepten te tonen. Dit doen we op onze beursstand, het robotplein en op het buitenterrein.

Veel aandacht kunnen geven aan de bezoekende (potentiële) klant; het is een van de meerwaarden van de Schoonmaak Vakdagen. Welke meerwaarde heeft dit vakevenement voor jouw bedrijf?
Dit evenement geeft ons de mogelijkheid om de echte schoonmaakprofessional niet alleen aandacht te geven, maar ook daadwerkelijk te ontmoeten. Wij vinden het belangrijk om zeer goed te luisteren naar mensen uit de markt. Bovendien tonen we graag de nieuwste technieken en innovaties en voorzien we de bezoeker van gedegen vakinformatie indien dat gewenst wordt. Daarnaast trachten we onze compleetheid van producten en diensten te tonen. Daarom zijn we net als vorig jaar op drie plaatsen aanwezig. Op het buitenterrein demonstreren we twee hogedruktrailers, op het robotplein tegenover onze stand maakt de schoonmaakcobot Adlatus haar rondjes en op de beursstand kunnen bezoekers kennismaken met producten voor het reinigen van kleine ruimtes. Voelen, ruiken, winnen en beleven, daar gaat het om. Kortom, Feel the Expertise!

Wat zou jou als bezoeker prikkelen om naar de Schoonmaak Vakdagen te komen?
De mogelijkheid om in een ongedwongen prettige sfeer leveranciers, vakgenoten en collega’s te ontmoeten en met hen te discussiëren over ‘schoonmaakzaken” die je in de praktijk tegenkomt. Er is tevens de mogelijkheid om (nieuwe) producten te testen. Want het schoonmaakwerk kan altijd efficiënter, sneller en schoner, toch?

Welke noviteit, kennis, lancering tonen jullie op de Schoonmaak Vakdagen? En hoe en wanneer kunnen bezoekers daarmee kennismaken? 
Facility Trade Group wil op haar beurstand 10.04 bezoekers kennis laten maken met producten, die het schoonmaakwerk eenvoudiger en efficiënter maakt. Het staat de bezoekers vrij om deze producten zelf te proberen en te profiteren van de speciale beurskorting. Uiteraard staat de koffie klaar en leggen we graag uit wat Facility Trade Group exact doet en hoe onze samenwerking en dienstverlening er in de praktijk uit ziet. Op het demoplein tegenover onze stand tonen wij de schoonmaakcobot Adlatus. Deze cobot is de eerste schoonmaakmachine die autonoom kan reinigen en zichzelf kan servicen. We vertellen u graag over onze ervaringen en de specifieke kwaliteiten van deze Duitse robot.

Buitenterrein
Naast de activiteiten op onze beurstand, demonsteren we op het buitenterrein twee krachtpatsers. Bezoekers kunnen kennismaken met de Multiwashtrailer, een krachtige en betrouwbare reinigingstrailer voor glas- en gevelbehandelaars en de Dynajet hogedruktrailer, een machine inzetbaar voor specifieke reinigingstoepassingen zoals gevelreiniging en het verwijderen van graffiti en kauwgom. Daarnaast willen we de bezoekers graag informeren over onze lease- en huurmogelijkheden.

Wat mis je als bezoeker als je dit vakevenement op 12 of 13 november niet bezoekt?
Je mist de mogelijkheid op het winnen van een fantastische rugstofzuiger. Want wie denkt dat het schoonmaken vandaag de dag een zware klus is, denkt daar na het zien van de oude stofzuigers (uit begin 1900) op onze beursstand heel anders over. Weet jij het introductiejaar dat bij deze hilarisch uitziende stofzuigers hoort? Duik in de geschiedenis van de stofzuiger, vul het introductiejaar in en win!

Meer informatie op deze webpagina van FTG.

Over Facility Trade Group 
Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. Wij leveren professionele schoonmaakmiddelen, volledige reinigingssystemen en hygiëneconcepten . Ons hoofdkantoor is in Apeldoorn gevestigd, maar wij bedienen klanten uit het hele land. Wij bieden bezorging op locatie aan. Facility Trade Group heeft een groot assortiment aan producten die hygiëne en reinheid in uw organisatie en gebouw brengen en behouden.

Premium

Anderhalvemeters maken in musea en het nieuwe normaal: wat gewoon was, is niet meer

Bij musea denk je wellicht direct aan het Rijksmuseum in Amsterdam, maar er zijn...