17 december 2024

Met Tork meer efficiëntie in de keuken 

Van 13 tot en met 16 januari 2025 opent de Amsterdamse RAI haar deuren voor Horecava, dé vakbeurs voor horeca professionals. Tork is op deze beurs aanwezig met duurzame en efficiënte hygiëne-oplossingen, specifiek toegespitst op de horeca branche. Speciale aandacht gaat dit jaar naar de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser die efficiëntie in de keuken naar een hoger niveau brengt. Tork nodigt Horecava-gasten uit om bij stand 11.221 de voordelen van de Tork Reflex Dispenser zelf te ervaren en te ontdekken hoe deze slimme oplossingen je scherp houden op tijdsbesparing, minder verbruik en kostenefficiëntie.

Betere hygiëne met Tork Workflow voor Restaurants
De horeca staat onder druk om gasten een naadloze ervaring te bieden, terwijl operationele uitdagingen toenemen. Met innovatieve hygiëne-oplossingen biedt Tork restauranteigenaren en horeca professionals de handvatten om het proces zo efficiënt mogelijk in te steken. De Tork Workflow™ voor Restaurants is een praktische gids, gebaseerd op 50 jaar expertise in hygiëne-beheer. De gids geeft advies over verbeterde efficiëntie in de keuken, kostenbesparing en behoud van personeel.

Met slimme dispenser systemen die minder afval produceren en minder vaak bijgevuld hoeven te worden, helpt Tork restaurants duurzamer en effectiever te werken. Dit zit hem ook in het efficiënt inrichten van de keuken. Zo wordt het voor horeca professionals mogelijk om verbeteringen door te voeren in de hygiëne-processen, zodat de focus blijft op de kwaliteit van het eten en de service.

Scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork
De Tork-stand op Horecava 2025 biedt dit jaar een bijzondere activatie waarmee de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser verder op de kaart wordt gezet. Met de activatie ‘Test je Reflex’ laat Tork op een interactieve manier zien hoe de Tork Reflex Dispenser horeca professionals en koks scherp houdt in de keuken. Het systeem richt zich op belangrijke punten zoals duurzaamheid en tijdbesparing, en helpt tevens de focus te leggen op kostenbeheersing; met de vel-voor-vel-dosering wordt tot 37% op papier bespaard in vergelijking met traditionele dispensers. De Tork® Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser is de ideale oplossing om handen af te vegen en oppervlakken af te nemen.

Nieuw is dat de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser nu ook in zwart verkrijgbaar is, waarmee dit product perfect is afgestemd op moderne open keukens. De zwarte dispenser combineert een strak uiterlijk met gebruiksgemak, dat uiteindelijk zorgt voor een efficiëntere workflow in de keuken.

Tijdens het ‘Test je Reflex’ spel kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met de efficiëntie, hygiëne en het gemak van de Tork Reflex. Dit alles helpt horecaondernemers en hun personeel zich te concentreren op wat er echt toe doet: tevreden gasten en perfecte gerechten.

Maak kans op een Tork-consult van horeca-expert René Pluijm
Door mee te doen aan het Tork ‘Test Je Reflex’ spel maken bezoekers kans op een prijs die de efficiëntie en het verbruik in het restaurant optimaliseert. De prijs betreft een duurzame keuken inrichting ter waarde van €800,- en een consult van René Pluijm, waar hij adviseert hoe een efficiënte workflow te creëren in de keuken.

Als horeca-expert met een indrukwekkende carrière in zowel binnen- als buitenland gelooft René Pluijm sterk in de kracht van eenvoud: doe zo weinig mogelijk met de best mogelijke ingrediënten. In samenwerking met Tork helpt hij chefs om de workflow in de keuken te optimaliseren met kwalitatieve producten en diensten, zodat er meer tijd overblijft voor een perfecte gastervaring. Zijn jarenlange ervaring als o.a. chef-kok, conceptontwikkelaar, food-formule ontwerper, restauranteigenaar en gastvrijheidstrainer maken hem de ideale partner om de ervaring in het restaurant naar een volgend niveau te brengen.

Deelname is mogelijk van 13 t/m 16 januari 2025, op Horecava. Meer informatie vind je bij stand 11.221.

Klik hier voor meer informatie over de Tork-producten en hygiëne oplossingen voor horecabedrijven.

Deel dit artikel

Ook interessant:

26 maart 2024

TRU maakt met Cleanroom Cleaning uitstap naar de Verenigde Staten

Vanessa Morini richtte TRU op in 2019. Het bedrijf werd de beste Europese start-up in 2022 en zet straks voet aan de grond in Amerika. Het gaat hard voor...

07 augustus 2025

Nieuwe generatie aan het roer bij Cleaning Service 2001

Op 4 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐮𝐬 droeg vader 𝐌𝐞𝐡𝐦𝐞𝐭 𝐘𝐚𝐯𝐫𝐢 officieel de aandelen van Cleaning Service 2001 over aan zijn zoons 𝐌𝐞𝐭𝐞𝐡𝐚𝐧 en 𝐓𝐞𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐘𝐚𝐯𝐫𝐢. "Een bijzondere dag voor onze familie én...

11 november 2025

‘Stofzuiger’ Willy van de Kerkhof is op 19 november te gast op de Schoonmaak Vakdagen

Hij begon zijn voetbalcarrière bij FC Twente en maakte na drie jaar de overstap naar PSV waar hij maar liefst zes keer landskampioen werd. Hij kwam 63 keer uit...

05 september 2025

Eerste aflevering podcast ‘Met Bert aan tafel’ over kwaliteit van arbeid in de schoonmaak

De podcast serie van Code Schoonmaak, ‘Met Bert aan Tafel’. is op 3 september 2025 officieel van start gegaan. Iedere aflevering staat in het teken van ‘Hoe zorgen we...

20 februari 2023

SER: arbeidskrapte vraagt om ferme keuzes kabinet

De problemen op de arbeidsmarkt zijn groter dan ooit. Door de arbeidsmarktkrapte komt de uitvoering van publieke taken zoals zorg, onderwijs, kinderopvang en veiligheid in de knel, constateert de...

06 november 2024

Lyreco Benelux en Sanimood bundelen krachten voor duurzame toiletbeleving in zakelijke markt.

Vorige week verwelkomde Jeroen van der Laan, Country Manager Lyreco Nederland, de eigenaren van Sanimood, Dirk Vorstenbosch en Tijmen Boogers op hun distributiecentrum in Vottem om de samenwerking te...

07 februari 2025

#FOTOFRIDAY Diana (𝗦𝗯𝗹𝗽𝗹𝘂𝘀) viert 25-jarig jubileum in schoonmaak

Sblplus vierde een bijzondere mijlpaal. Medewerkster Diana was 25 jaar in dienst. De collega’s verrasten haar met bloemen en mooie woorden om haar jubileum in de schoonmaakbranche te vieren. ...

03 december 2024

Niels van Geenhuizen (CSU) deelt 5 goede voornemens voor bedrijfsschoonmaak in 2025

Met 2025 in zicht is het tijd om na te denken over duurzame voornemens – ook op het gebied van bedrijfsschoonmaak. Hoewel het nieuwe kabinet minder inzet op CO₂-reductie,...

20 oktober 2025

Opnieuw misstanden in schoonmaaksector: honderden Georgiërs en Oekraïners illegaal aan het werk in hotels

De schoonmaaksector kampt opnieuw met misstanden. Na de onthullingen over uitbuiting bij de luxe sportschoolketen Saints & Stars blijkt nu dat ook in Nederlandse hotels op grote schaal illegale...

27 maart 2020

Anajah Quentin (Qleaning) over coronacrisis: “Als ondernemer over je eigen schaduw heen durven kijken en blij blijven”

Arbeidskrapte in de schoonmaak, het was een of hét onderwerp dat ons bezighield. Tot voor kort, want in ‘no time’ is de wereld veranderd. Ook de schoonmaakwereld. Waar het...