17 december 2024

Met Tork meer efficiëntie in de keuken 

Van 13 tot en met 16 januari 2025 opent de Amsterdamse RAI haar deuren voor Horecava, dé vakbeurs voor horeca professionals. Tork is op deze beurs aanwezig met duurzame en efficiënte hygiëne-oplossingen, specifiek toegespitst op de horeca branche. Speciale aandacht gaat dit jaar naar de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser die efficiëntie in de keuken naar een hoger niveau brengt. Tork nodigt Horecava-gasten uit om bij stand 11.221 de voordelen van de Tork Reflex Dispenser zelf te ervaren en te ontdekken hoe deze slimme oplossingen je scherp houden op tijdsbesparing, minder verbruik en kostenefficiëntie.

Betere hygiëne met Tork Workflow voor Restaurants
De horeca staat onder druk om gasten een naadloze ervaring te bieden, terwijl operationele uitdagingen toenemen. Met innovatieve hygiëne-oplossingen biedt Tork restauranteigenaren en horeca professionals de handvatten om het proces zo efficiënt mogelijk in te steken. De Tork Workflow™ voor Restaurants is een praktische gids, gebaseerd op 50 jaar expertise in hygiëne-beheer. De gids geeft advies over verbeterde efficiëntie in de keuken, kostenbesparing en behoud van personeel.

Met slimme dispenser systemen die minder afval produceren en minder vaak bijgevuld hoeven te worden, helpt Tork restaurants duurzamer en effectiever te werken. Dit zit hem ook in het efficiënt inrichten van de keuken. Zo wordt het voor horeca professionals mogelijk om verbeteringen door te voeren in de hygiëne-processen, zodat de focus blijft op de kwaliteit van het eten en de service.

Scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork
De Tork-stand op Horecava 2025 biedt dit jaar een bijzondere activatie waarmee de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser verder op de kaart wordt gezet. Met de activatie ‘Test je Reflex’ laat Tork op een interactieve manier zien hoe de Tork Reflex Dispenser horeca professionals en koks scherp houdt in de keuken. Het systeem richt zich op belangrijke punten zoals duurzaamheid en tijdbesparing, en helpt tevens de focus te leggen op kostenbeheersing; met de vel-voor-vel-dosering wordt tot 37% op papier bespaard in vergelijking met traditionele dispensers. De Tork® Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser is de ideale oplossing om handen af te vegen en oppervlakken af te nemen.

Nieuw is dat de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser nu ook in zwart verkrijgbaar is, waarmee dit product perfect is afgestemd op moderne open keukens. De zwarte dispenser combineert een strak uiterlijk met gebruiksgemak, dat uiteindelijk zorgt voor een efficiëntere workflow in de keuken.

Tijdens het ‘Test je Reflex’ spel kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met de efficiëntie, hygiëne en het gemak van de Tork Reflex. Dit alles helpt horecaondernemers en hun personeel zich te concentreren op wat er echt toe doet: tevreden gasten en perfecte gerechten.

Maak kans op een Tork-consult van horeca-expert René Pluijm
Door mee te doen aan het Tork ‘Test Je Reflex’ spel maken bezoekers kans op een prijs die de efficiëntie en het verbruik in het restaurant optimaliseert. De prijs betreft een duurzame keuken inrichting ter waarde van €800,- en een consult van René Pluijm, waar hij adviseert hoe een efficiënte workflow te creëren in de keuken.

Als horeca-expert met een indrukwekkende carrière in zowel binnen- als buitenland gelooft René Pluijm sterk in de kracht van eenvoud: doe zo weinig mogelijk met de best mogelijke ingrediënten. In samenwerking met Tork helpt hij chefs om de workflow in de keuken te optimaliseren met kwalitatieve producten en diensten, zodat er meer tijd overblijft voor een perfecte gastervaring. Zijn jarenlange ervaring als o.a. chef-kok, conceptontwikkelaar, food-formule ontwerper, restauranteigenaar en gastvrijheidstrainer maken hem de ideale partner om de ervaring in het restaurant naar een volgend niveau te brengen.

Deelname is mogelijk van 13 t/m 16 januari 2025, op Horecava. Meer informatie vind je bij stand 11.221.

Klik hier voor meer informatie over de Tork-producten en hygiëne oplossingen voor horecabedrijven.

Deel dit artikel

Ook interessant:

02 december 2024

Blog Bert van Boggelen (Code Schoonmaak): “Jullie werknemers, onze schoonmakers”

"Als voorzitter van de Code Schoonmaak kom ik geregeld zaken tegen in samenwerkingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers waar ik van ga fronsen. Onze overtuiging als code is dat we...

19 april 2020

#nieuwsnotendop Consumatics, Hago Next, Kärcher en Westerveld

Erik van der Eik nieuwe bestuurder Hago Next Hago Next heeft per 1 mei 2020 een nieuwe directeur: Erik van der Eik, die zichzelf ziet als ‘verbinder in facilities’....

11 december 2025

Bedrijfshygiëne betekent ook jouw cybersecurity goed regelen

Cybercriminelen kiezen zelden een doelwit uit; ze scannen continu naar zwakke plekken. Een zwak wachtwoord, een oude softwareversie of een onbeschermde telefoon is vaak al genoeg om binnen te...

04 mei 2020

Onderzoek: 77% verwacht meer schoonmaakrondes in het nieuwe normaal

Meer dan de helft (58%) van het kantoorpersoneel in Nederland denkt niet dat alles weer wordt zoals het was vóór corona. Zo geeft 67% aan meer op hygiëne te...

17 september 2025

Cengizhan Sari (CSU) is trots op het schoonmaakvak en zijn collega’s

Cengizhan Sari, Ambulant Objectleider CSU toont trots enkele mooie foto’s van een locatie in Den Haag waar ‘zijn’ schoonmakers het schoonmaakonderhoud verzorgen, waaronder het maandelijks reinigen van containers. Met...

04 januari 2023

Clean Event 2023

Op 18 april 2023 organiseert Clean Mikrocentrum het ‘Clean Event 2023’ voor bedrijven in de industriële en high tech keten. Omdat schone producten een ‘must’ zijn en ook toeleverende...

05 september 2025

Eerste aflevering podcast ‘Met Bert aan tafel’ over kwaliteit van arbeid in de schoonmaak

De podcast serie van Code Schoonmaak, ‘Met Bert aan Tafel’. is op 3 september 2025 officieel van start gegaan. Iedere aflevering staat in het teken van ‘Hoe zorgen we...

20 augustus 2019

Asito stationschoonmakers Paul en Reinier: een bijzonder duo

Al vijf jaar houden ze samen Station Almelo schoon: Paul en Reinier, twee schoonmaakkrachten van Asito. “Het is ons station. En zo behandelen we het ook.” Het resultaat? Een ontzettend...

14 juni 2022

Blog (1): Gelijke monniken, gelijke kappen in schoonmaakland? Vergeet het maar!

Service Management kopte op 16 mei: Hotelschoonmakers protesteren vanwege oneerlijke arbeidsvoorwaarden: geen weekendtoeslag. Het FNV Schoonmaakparlement maakt zich druk over dit standpunt. Volop in de media wordt de mening...

13 maart 2019

Sfeerimpressie Zorgtotaal 2019: met hart en ziel

Een vakbeurs met hart en ziel voor de zorg. Dat is waar Zorgtotaal 2019 voor staat. Bezoekers kunnen van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 maart de beurs bezoeken in...