17 december 2024

Met Tork meer efficiëntie in de keuken 

Van 13 tot en met 16 januari 2025 opent de Amsterdamse RAI haar deuren voor Horecava, dé vakbeurs voor horeca professionals. Tork is op deze beurs aanwezig met duurzame en efficiënte hygiëne-oplossingen, specifiek toegespitst op de horeca branche. Speciale aandacht gaat dit jaar naar de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser die efficiëntie in de keuken naar een hoger niveau brengt. Tork nodigt Horecava-gasten uit om bij stand 11.221 de voordelen van de Tork Reflex Dispenser zelf te ervaren en te ontdekken hoe deze slimme oplossingen je scherp houden op tijdsbesparing, minder verbruik en kostenefficiëntie.

Betere hygiëne met Tork Workflow voor Restaurants
De horeca staat onder druk om gasten een naadloze ervaring te bieden, terwijl operationele uitdagingen toenemen. Met innovatieve hygiëne-oplossingen biedt Tork restauranteigenaren en horeca professionals de handvatten om het proces zo efficiënt mogelijk in te steken. De Tork Workflow™ voor Restaurants is een praktische gids, gebaseerd op 50 jaar expertise in hygiëne-beheer. De gids geeft advies over verbeterde efficiëntie in de keuken, kostenbesparing en behoud van personeel.

Met slimme dispenser systemen die minder afval produceren en minder vaak bijgevuld hoeven te worden, helpt Tork restaurants duurzamer en effectiever te werken. Dit zit hem ook in het efficiënt inrichten van de keuken. Zo wordt het voor horeca professionals mogelijk om verbeteringen door te voeren in de hygiëne-processen, zodat de focus blijft op de kwaliteit van het eten en de service.

Scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork
De Tork-stand op Horecava 2025 biedt dit jaar een bijzondere activatie waarmee de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser verder op de kaart wordt gezet. Met de activatie ‘Test je Reflex’ laat Tork op een interactieve manier zien hoe de Tork Reflex Dispenser horeca professionals en koks scherp houdt in de keuken. Het systeem richt zich op belangrijke punten zoals duurzaamheid en tijdbesparing, en helpt tevens de focus te leggen op kostenbeheersing; met de vel-voor-vel-dosering wordt tot 37% op papier bespaard in vergelijking met traditionele dispensers. De Tork® Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser is de ideale oplossing om handen af te vegen en oppervlakken af te nemen.

Nieuw is dat de Tork Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser nu ook in zwart verkrijgbaar is, waarmee dit product perfect is afgestemd op moderne open keukens. De zwarte dispenser combineert een strak uiterlijk met gebruiksgemak, dat uiteindelijk zorgt voor een efficiëntere workflow in de keuken.

Tijdens het ‘Test je Reflex’ spel kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met de efficiëntie, hygiëne en het gemak van de Tork Reflex. Dit alles helpt horecaondernemers en hun personeel zich te concentreren op wat er echt toe doet: tevreden gasten en perfecte gerechten.

Maak kans op een Tork-consult van horeca-expert René Pluijm
Door mee te doen aan het Tork ‘Test Je Reflex’ spel maken bezoekers kans op een prijs die de efficiëntie en het verbruik in het restaurant optimaliseert. De prijs betreft een duurzame keuken inrichting ter waarde van €800,- en een consult van René Pluijm, waar hij adviseert hoe een efficiënte workflow te creëren in de keuken.

Als horeca-expert met een indrukwekkende carrière in zowel binnen- als buitenland gelooft René Pluijm sterk in de kracht van eenvoud: doe zo weinig mogelijk met de best mogelijke ingrediënten. In samenwerking met Tork helpt hij chefs om de workflow in de keuken te optimaliseren met kwalitatieve producten en diensten, zodat er meer tijd overblijft voor een perfecte gastervaring. Zijn jarenlange ervaring als o.a. chef-kok, conceptontwikkelaar, food-formule ontwerper, restauranteigenaar en gastvrijheidstrainer maken hem de ideale partner om de ervaring in het restaurant naar een volgend niveau te brengen.

Deelname is mogelijk van 13 t/m 16 januari 2025, op Horecava. Meer informatie vind je bij stand 11.221.

Klik hier voor meer informatie over de Tork-producten en hygiëne oplossingen voor horecabedrijven.

Deel dit artikel

Ook interessant:

17 april 2023

Blog: Schoon Genoeg

We hebben iets met schoon, het woord en wat we ermee willen duiden. We zeggen met schoon iets over onze omgeving, situaties of mensen. Van Dale duidt schoon o.a....

26 november 2024

AI-geletterdheid verplicht in 2025: wat is het & hoe implementeer je het?

Vanaf februari 2025 stelt de Europese AI Act dat medewerkers AI-geletterd moeten zijn. Frankwatching beschrijft wat dit betekent: ‘dat iedereen die met AI-systemen werkt, over de benodigde kennis en...

31 oktober 2023

Doe je mee met de pilotversie van het Factos Vloerpaspoort?

Wat als je als de facilitaire dienst van een scholengroep in het primair onderwijs de voordelen ziet van Vloerpaspoort? Dan is de vraag ´wat kost het?´ zo ongeveer de...

28 januari 2019

Zorgbeurs Soins et Santé: Vileda Professional presenteert 2 nieuwigheden

Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari vindt de 4e editie van zorgbeurs Soins et Santé plaats in Namur Expo (België). Op hét ontmoetingsplatform voor 4000 professionals uit de...

06 november 2024

Financial Times erkent Essity opnieuw als diversiteitsleider

Hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot diversiteitsleider door de Britse zakelijke krant Financial Times. Deze erkenning is tot stand gekomen dankzij een...

20 juni 2019

Oproep voor Schoonmaakjournaal Zomergasten: influencers

Voor het derde achtereenvolgende jaar zet de redactie van Schoonmaakjournaal zich deze zomer met enthousiasme in voor haar veel gelezen serie Zomergasten. Ditmaal is het podium voor influencers: mensen...

07 november 2022

“Je moe(d) lef tonen naar wat jij belangrijk vindt”

Sinds september 2022 is Innovi supporter van FM Next Gen. Commercieel directeur Judith Holtkamp vertelt waarom de specialist in duurzame reinigingsoplossingen ervoor kiest om het jongerenplatform in de schoonmaakbranche...

18 mei 2020

Spelers Heracles en Asito ruimen zwerfvuil op tijdens Cleanup Day

Woensdag 20 mei organiseert Asito Almelo de eerste Asito Cleanup Day. Schoonmaakkrachten gaan in een straal van 1 kilometer rondom het nieuwe hoofdkantoor van Asito en het stadion van...

13 april 2023

Groen is goed doen

Carel Lurvink publiceert haar ‘groene’ jaarverslag. Als infographic. Bekijk het ‘groene bloed’ van deze leverancier van producten voor een schone & veilige werkomgeving. “Bij ons gaan duurzaam ondernemen en...

31 januari 2020

De koplopers van januari op Schoonmaakjournaal

Een strakke en veelzijdige start van het nieuwe decennium, jaar en marketing. Met het 6e FM Next Generation event op de Horecava in Amsterdam, de 22e Vakbeurs Facilitair in...