Horecava 2026: Tork laat zien hoe innovatie en gebruiksgemak horeca professionals vooruithelpen
Van 12 tot en met 15 januari 2026 opent de Amsterdamse RAI haar deuren voor Horecava. Op stand 11.221 presenteert Tork innovaties die horeca professionals helpen efficiënter en duurzamer te werken, met een focus op hygiëne en gasttevredenheid. Centraal staan de nieuwe PeakServe® Automatische Handdoek Dispenser en de LinStyle® Servetten, die nu industrieel composteerbaar zijn. Ook breidt Tork het assortiment verder uit met producten die de hygiëne in de keuken verder verduurzamen.
Efficiëntie en betrouwbare hygiëne tijdens piekuren
Op stand 11.221 ontdekken horeca professionals de nieuwste Tork-innovaties. Deze creëren een compleet aanbod voor het restaurant, van de bar tot aan de sanitaire ruimte. Omdat tijd in de horeca schaars is, en het cruciaal is dat gasten juist tijdens de piekuren een fijne gastervaring beleven, biedt Tork gerichte oplossingen. Zo neemt de nieuwe PeakServe® Automatische Handdoek Dispenser de frustratie van lege of trage dispensers in de sanitaire ruimtes weg, waardoor restaurants tijd besparen en zich kunnen blijven focussen op een naadloze restaurantervaring.
“Om aan de hoge verwachtingen van de gast te voldoen, is een soepele en prettige ervaring in de sanitaire ruimte cruciaal. Slechte hygiëne of lege handdoek dispensers doen hier afbreuk aan. Met de nieuwe automatische handdoek dispenser van PeakServe hoeven gasten niet langer mis te grijpen”, zegt Gwendoline Cuppens, Senior Product Manager Handdoeken bij Tork.
Ontdek de automatische PeakServe® dispenser
Met de nieuwe automatische handdoek dispenser van PeakServe® ondersteunt Tork restaurants en andere horecagelegenheden met diverse voordelen die de algehele gastervaring ten goede komen.
- Hoogste Capaciteit: Ruimte voor meer dan 2.100 handdoeken per vulling.
- Minder Verbruik en Afval: Vel-voor-vel-dosering houdt de verspilling laag.
- Hygiënische Ervaring: Touch-free dosering die twee keer zo snel is als vergelijkbare producten.¹
- Betrouwbaarheid: Levert ten minste 500.000 handdoeken per batterijset en heeft de langste batterijduur op de markt.²
Duurzaamheid als onderscheidende factor
Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de restaurantbeleving, mits de kwaliteit behouden blijft. Op de stand licht Tork diverse nieuwe productinnovaties uit die inspelen op die duurzame behoefte. Zo zijn de LinStyle® Servetten nu industrieel composteerbaar. Daardoor kunnen restaurants het afval samenvoegen met het industrieel composteerbare voedselafval en wordt de kringloop gesloten. Dezelfde premium kwaliteit, maar met een duurzaam karakter. Een belangrijk gegeven, aangezien 75% van de gasten composteerbare servetten zien als een belangrijke indicator van de duurzaamheidsinzet van een restaurant.³
De focus op duurzaamheid trekt Tork door tot in de keuken. Daarom introduceert Tork voor de Reflex™ Vel-Voor-Vel Centerfeed Dispenser nu poetspapier gemaakt van gerecyclede vezels. Met het nieuwe Tork Reflex™ Plus Centerfeed Poetspapier Naturel maakt het merk het voor restauranteigenaren mogelijk om eenvoudig en zonder extra inspanningen duurzaam te werken.
Tijdens Horecava 2026 kunnen bezoekers bij stand 11.221 zelf ervaren hoe deze en andere slimme hygiëne-oplossingen zorgen voor een efficiënte en soepele doorstroming in het restaurant.
Ga voor meer informatie over de Tork PeakServe® Automatische Handdoek Dispenser en de andere hygiëne-oplossingen naar deze pagina.
¹ In vergelijking met de grootste handdoekrol van een concurrent in Europa.
² Ter vergelijking: de elektronische roldoekjesdispensers Kimberly-Clark Icon en Kimberly-Clark Professional 9960 geven 150.000 handdoekjes af per batterijset, en de elektronische Katrin System papieren handdoekdispenser geeft 100 rollen (wat neerkomt op 78.000 handdoekjes van elk 25,4 cm) af. Tork PeakServe® Automatisch daarentegen geeft minstens 500.000 papieren handdoekjes af per batterijset bij gebruik van navulartikel 100585.
³ Gebruikersonderzoek uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk onder kantoormedewerkers en restaurantbezoekers in april 2022.
