Veilig én snel documenten ondertekenen

Nocore is een partnerschap aangegaan met Evidos om haar dienstverlening verder te optimaliseren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een koppeling tussen Nocore Online en Signhost (ondertekenen.nl) waardoor veilig én snel documenten ondertekend kunnen worden. Dat levert een schoonmaakbedrijf gemak en tijdwinst op.

Door de samenwerking kan het digitaal ondertekenen in de Nocore-software-programma’s worden geïntegreerd. Via een koppeling kunnen documenten die in ERP-systeem Nocore Online worden gemaakt, of geüpload naar Signhost, worden verstuurd zodat deze het ondertekenproces ingaan. Vanuit Signhost komt een update terug over de status en na een succesvolle afronding wordt ook het ondertekende document teruggestuurd naar Nocore Online.

Over Evidos
Evidos (bekend van ondertekenen.nl) is sinds 2008 in Nederland marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen. Het bedrijf werkt nauw samen met partners en integreert hiermee digitaal ondertekenen in de door de partner aangeboden softwareoplossingen. Digitale bewijskracht is volgens Evidos cruciaal voor het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen en de introductie van nieuwe businessmodellen. Door verschillende verificatiemogelijkheden toe te voegen aan haar dienstverlening zoals DigiD, iDeal, SMS, itsme, paspoort selfie check en iDIN, kunnen klanten veilig, makkelijk, en rechtsgeldig online zakendoen.

Over Nocore
Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de schoonmaak- en flexbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking. Door samenwerkingsverbanden met partners zoals Evidos, biedt Nocore haar klanten nog meer mogelijkheden om efficiënt te kunnen werken.
Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.

Meer informatie over de koppeling voor digitaal ondertekenen: verkoop@nocore.nl

Let op: dit bericht kunt u nu volledig lezen. Vanaf 1 januari 2022 zal de tekst alleen toegankelijk zijn voor communityleden. Binnenkort volgt meer informatie over het gratis abonnement op ons community schoonmaakplatform.