Nilfisk toont oplossingen voor schoon en veilig parkeren op ParkeerVak

Ook parkeergarages en –terreinen hebben schoonmaakonderhoud nodig. Daarom brengt Nilfisk op de parkeerbeurs ParkeerVak, op woensdag 17 en donderdag 18 april in de Brabanthallen Den Bosch, haar reinigingsmachines onder de aandacht van vastgoedbeheerders en eigenaren van parkeerterreinen. Volgens salesmanager Roberto Pappalardo zijn de Nilfisk machines ideaal om voor een representatieve en veilige parkeergelegenheid te zorgen en autobezitters een prettige beleving te geven.

ParkeerVak zegt hét transitie & mobiliteit event in parkeren te zijn. Een tweejaarlijks vakevent dat de parkeersector zelf en de andere branches voor wie parkeren van belang is, laat kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren. De organisatie is in handen van Vexpan, zij geeft aan dat bezoekers op deze beurs het antwoord vinden op hun parkeervraag, of het nu gaat om on-street of off-street parkeren, bouw, techniek of dienstverlening, parkeren voor de binnenstad, bedrijfsterrein of woningcomplex.

Schoon en veilig parkeren
Een schoon parkeerterrein nodigt autobezitters uit om te parkeren. Een fris uitziend terrein spreekt ook als voorbeeld voor bezoekers om zelf de schone omgeving in stand te houden. Daarom vestigt Nilfisk als exposant op ParkeerVak, de aandacht op het schoonmaakonderhoud. “In een groot aantal garages of terreinen gelieerd aan parkeren, zorgen onze machines voor het schoonmaakonderhoud. Toch zien ook wij diverse omgevingen waar het een stuk schoner zou kunnen zijn en onze machines goed resultaat kunnen realiseren.” Met onze aanwezigheid op de beurs willen we potentiële opdrachtgevers en eigenaren aanspreken en de voordelen van de inzet van onze machines laten zien”, vertelt Roberto.

Ideale toepassingen
“Op onze stand tonen we de Nilfisk SC6500, een ride-on schrobzuigmachine, die ideaal is voor grote vloeroppervlakten zoals in een parkeergarage”, benoemt Roberto. “Uit ervaring weten wij dat ook de combinatie van vegen, schrobben en afzuigen aanspreekt;  daar hebben we dan onze combinatiemachines voor zoals de Nilfisk CS7010. Daarbij zijn alle Nilfisk machines eenvoudig te bedienen en is het geluidsniveau laag. Dit zijn twee voorbeelden uit ons assortiment, waarvan wij weten dat deze goed toepasbaar zijn in parkeeromgevingen. Via een scherm geven wij bezoekers van onze stand vanzelfsprekend een verdere inkijk in ons brede assortiment. Voor iedere reinigingsklus bieden we met een Nilfisk machine een oplossing.”

Belangstelling? Wil je de ParkeerVak en de stand van Nilfisk bezoeken? Registreer je dan hier.

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...