#nieuwsnotendop met Asito, Facilicom, Facility Group Nederland, Hazet, ISSA en Werner & Mertz

Asito pakt gunning Stedelijk Museum
De schoonmaak van het Stedelijk Museum in Amsterdam is per 1 november gegund aan Asito. Een sterke visie op kwalitatieve aspecten als resultaatgericht schoonmaken, het implementatieplan en maatschappelijk verantwoord ondernemen: met een 9,3 als eindcijfer scoort Asito het hoogst van alle tien de deelnemers aan deze aanbesteding. Het Stedelijk Museum, de plek van moderne en hedendaagse kunst,is 365 dagen per jaar geopend en verwelkomt jaarlijks ruim 650.000 bezoekers.

Lees verder over deze bijzondere gunning via deze link naar de Asito-website.

27 november: ISSA-event bij CSU over arbeidskrapte
Op woensdag 27 november organiseert de internationale netwerkvereniging ISSA haar event bij CSU. Op het middagprogramma, dat om 13.30 uur begint met ontvangst, staan onder meer een presentatie over CSU door Ruud van Swieten, commercieel directeur, en de bijdrage ‘Arbeidskrapte, hoe ga je ermee om?’ door Egon van Dekken van Aktief Werkt!

Aanmelden kan via deze link naar Eventbrite.

Facility Group neemt Bakker Diensten Groep over
Op 1 november heeft Facility Groep Nederland alle activiteiten overgenomen van Bakker Diensten Groep, een schoonmaakbedrijf voor dagelijks en specialistisch schoonmaakonderhoud met 53 medewerkers actief in de provincies Utrecht en Gelderland. Facility Groep Nederland (475 medewerkers) versterkt hiermee haar positie als facilitair specialist. Het dienstenaanbod van Facility Groep Nederland bestaat naast schoonmaak uit industriële reiniging, ongediertebestrijding, bouwkundig onderhoud en het aanbrengen van vloerafwerkingen.

29 november: NK Debatteren Trainees bij Facilicom
Het hoofdkantoor van Facilicom Group in Schiedam vormt op vrijdag 29 november voor de vierde keer het strijdtoneel voor het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor Trainees, een event van Facilicom Group en de DebatAcademie. Na een masterclass van Roderik van den Bos en Gijs Weenink brengen de trainees het geleerde in praktijk en nemen de winnende teams het tegen elkaar op in een Lagerhuisopstelling voor de titel Nederlands Kampioen Debatteren voor Trainees.  Rijkswaterstaat, Schuttelaar en Partners, Bakkerij Barendrecht, ABN Amro, Voedingscentrum, TNO en Facilicom Group zijn enkele bedrijven, die aan het kampioenschap meedoen.

Voor meer info en aanmelding, klik je op deze link naar de Facilicom-website.

10 jaar samenwerking Hazet en Fris Facilitair
Als leverancier van reinigingsmiddelen en – materialen levert Hazet al 10 jaar een belangrijk aandeel aan de facilitaire dienstverlening van FrisFacilitair: door het ontzorgen van de organisatie kan FrisFacilitair haar medewerkers duurzaam inzetten richting haar relaties. ‘’De gedeelde visie in duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen versterkt onze samenwerking, die zich daarnaast kenmerkt door verbondenheid, partnership en wederzijds respect. We zetten met plezier en vertrouwen de samenwerking voor de komende periode voort”, reageert Corine Vermeij, directeur van FrisFacilitair.

Alweer een duurzame bekroning voor Werner & Mertz
Reinhard Schneider heeft de prestigieuze Milieuprijs van de Duitse Federale Stichting (DBU) gewonnen. De CEO van Werner & Mertz kreeg de prijs met een waarde van 250.000 euro op 27 oktober uit handen van de Duitse president Frank-Walter Steinmeier. De Europese fabrikant van duurzame schoonmaakproducten werd gekozen omwille van hun doorgedreven duurzaamheidsstrategie, de talrijke milieu-innovaties en hun ecologische producten. De prijs beloont bedrijven die écht het verschil maken en een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en industrieën.

Lees verder via deze link naar de website van Werner & Mertz.

Premium

Nilfisk met Liberty vloerreiniger op Vakbeurs Facilitair: een anders-dan-anders robot

Vorm geven aan de toekomst van intelligent schoonmaken: het is de visie van Nilfisk...
×