Erelid Pieta Hoogvliet behaalt SIEV-Keurmerk

Erelid van mkb-branchevereniging SIEV, Pieta Hoogvliet, heeft met haar bedrijf Hoogvliet Schoonmaakdiensten voor het eerst het SIEV-Keurmerk behaald. Pieta was destijds een van de drie initiatiefnemers en begon de mkb branchevereniging op 21 maart 2012. In 2017 is Pieta tijdens het 5-jarig jubileum door SIEV als ere-lid gekroond, zonder haar initiatief had SIEV niet bestaan.

Inmiddels hebben ongeveer 75% van alle leden van branchevereniging SieV het SIEV-Keurmerk behaald. “Dat aantal is nog steeds groeiende. Pieta wilde daarom met haar mkb-bedrijf ook de kwaliteit aantonen die zij bij een SIEV-lid vindt passen”, meldt Martin Bogers van Keurmerk Nederland.

Over het SIEV Keurmerk
Het SIEV Keurmerk benadrukt en toetst die zaken waarmee schoonmaakbedrijven zich onderscheiden. Elke aanvrager van het keurmerk kan door het maken van keuzes in zijn of haar werkwijze aan de criteria voldoen. Met de flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheiden schoonmaakbedrijven met SIEV-Keurmerk zich.  keurmerk past alle typen organisaties, is praktisch van opzet waardoor extra aantrekkelijk voor het mkb. Voor groothandel in schoonmaakartikelen en glazenwasserij zijn specifieke deelcriteria opgesteld.

×