Instructievideo Quick & Easy: de eenvoud van een bekroond reinigingssysteem

Ontdek op de nieuwe handige instructievideo hoe eenvoudig het is om met QUICK & EASY, het op de London Cleaning Show en op de ISSA/Interclean in Amsterdam voor zijn innovatie bekroonde revolutionaire reinigingssysteem, aan de slag te gaan.

Het draagbare Quick & Easy doseersysteem werd speciaal ontworpen voor de circulaire economie. Het garandeert een vaste dosering. Het eenvoudige plug-and-foam systeem kan elk oppervlak snel en veilig de baas. De foam formules zijn Cradle-to-Cradle GOLD gecertificeerd en hun verpakkingen zelf C2C BRONZE.

Het reinigingssysteem is ontworpen voor vijf verschillende, zeer geconcentreerde, producten die tegemoet komen aan het gros van de reinigingsbehoeften voor het onderhoud van gebouwen, en zelfs professionele keukens. Het wordt gebruikt in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, in de hotel- en kantoorschoonmaak en door mobiele schoonmaakploegen.

Het waterflacon en productflacon blijven volledig gescheiden. De reinigingsoplossing wordt instant aangemaakt in de spraykop, net voordat het de spraykop verlaat.

Hoe eenvoudig het is om met het systeem te werken, kan je ontdekken op deze nieuwe handige instructievideo!

Toepassingsvideo’s
Daarnaast lanceert Werner & Mertz Professional ook toepassingsvideo’s voor elk van de vijf verschillende producten die met het Quick & Easy systeem kunnen worden gebruikt:

TANET interior interieur- en spiegelreiniger voor toepassing in hotelkamers en kantoren
TANEX performa voor het krachtig periodiek onderhoud van het interieur
GREASE off, krachtige keukenontvetter
SANET daily, sanitairreiniger voor dagelijks gebruik
SANET power, voor het krachtig periodiek onderhoud van het sanitair

×