Job Procleaning: “Schoonmaken is mensenwerk en dat snapt Crohill heel goed”

Voor Jeroen Jobse die samen met zijn broer eigenaars is van Job Procleaning, is het heel eenvoudig: “Onze medewerkers doen het belangrijkste werk. Als zij prettig kunnen werken, levert dat het beste resultaat op.” Daarom koos hij voor Smart Cleaning van Crohill.

“Bij Smart Cleaning worden de methodes en hulpmiddelen afgestemd op de handelingen die een schoonmaker maakt. Het werk wordt lichter, mijn mensen hoeven letterlijk minder kracht te gebruiken of te reiken en te strekken. Daardoor wordt alles makkelijker en beter schoon.”

Ideale methode
De beste kwaliteit is altijd de insteek bij Job Procleaning, maar Jeroen Jobse vindt het ook heel belangrijk dat z’n medewerkers met plezier hun werk kunnen doen. “Schoonmaken is fysiek werk en sommige mensen werken al meer dan 20 jaar bij ons. Ze moeten nog even door tot hun pensioen. Als bedrijf heb je de verantwoordelijkheid om te kijken hoe je het werk minder belastend kunt maken. Zonder in te boeten aan resultaat, natuurlijk.” In Smart Cleaning vonden ze de ideale methode. “Omdat het werk lichter is geworden, zie je dat mijn mensen er meer plezier in hebben. En dat ze daar boven op nog regelmatig complimentjes krijgen,  omdat het zo schoon is, maakt het alleen maar leuker.”

Eerste inzet
Job Procleaning heeft Smart Cleaning voor het eerst ingezet bij een offerte voor een kinderdagverblijf met 10 vestigingen. “Ook daar waren ze overtuigd van onze uitgangspunten: minder belastend, maar de beste kwaliteit.” Nadat ze de opdracht hadden verworven, hebben ze samen met Crohill per locatie de methodes van Smart Cleaning afgestemd. Eerst heeft Crohill alle medewerkers van Job Procleaning tegelijk uitleg gegeven en daarna op de locaties nog een keer. Jeroen: “Heel prettig. Zo weten we zeker dat de methodes op de juiste manier toegepast worden en halen we het maximale haalbare resultaat.” En dat merken ze: “Onze opdrachtgever is blij en we horen ook vaak dat de ouders van de kinderen heel erg tevreden zijn.”

Reden voor meer
Voor Job Procleaning reden om Smart Cleaning op al hun projecten in te zetten. “Omdat de methodes van Smart Cleaning per project worden afgestemd, kun je het voor elke opdracht inzetten.” Ze passen Smart Cleaning nu ook toe in de industriële sector, bij woningbouwverenigingen, scholen, kantoren en zorginstellingen. “We zien overal de kwaliteit stijgen, maar minstens zo belangrijk: het werkplezier ook.”

Nieuwsgierig? Laat je inspireren!

Over Crohill
Bij Crohill geloven we dat schoonmaken mensenwerk is. We leveren schoonmaakmaterialen en -methoden en hebben Smart Cleaning ontwikkeld. Met Smart Cleaning wordt het werk lichter, is het sneller klaar en het resultaat, en dus het rendement, is veel beter.

Over Job Procleaning
Al meer dan 50 jaar is Job Procleaning het schoonmaakbedrijf in de regio West-Brabant en Zeeland. Het is een typisch familiebedrijf met meer dan 100 medewerkers: professioneel, ervaren, betrouwbaar en persoonlijk.

 

Premium

De kracht van klein: Total Cleaning Products en ABC Products ontwikkelen unieke all-in-one hygiënezuil

“De mondiale vraag naar desinfectiezuilen explodeerde door het coronavirus, maar de uitdaging ook: veel...