EW vlogs van de frontlinie: objectleider Kim over andere werkomgeving en omstandigheden

Tienduizenden mensen met cruciale beroepen staan op dit moment aan de frontlinie in de strijd tegen het coronavirus. Daar waren en zijn extra schoonmaakhelden nodig. EW is een facilitair dienstverlener en specialist in schoonmaak in de hospitality-sector, van wie heel veel schoonmaakhelden – tijdelijk – hun werk niet kunnen uitvoeren, maar dat inmiddels elders doen. Daarover gaat de serie vlogs #frontlinie, waarvoor objectleider Kim Groenestein, het spits afbijt.

“De effecten van het coronavirus in de hospitality-sector zijn ook voor ons dagelijks merkbaar, aangezien een groot deel van onze klanten zich in deze sector bevindt. Veel van onze medewerkers kunnen op dit moment niet aan het werk. Dit geeft ons de mogelijkheid ondersteuning te bieden daar waar schoonmaakpersoneel juist nu van toegevoegde waarde is”, schrijft EW Facility Services op haar website. En dat doet EW.

BNN/VARA brengt de belangrijke mensen van de frontlinie dagelijks in beeld in het programma #Frontberichten door het delen van zelf opgenomen vlogs. Ook Kim Groenestein, objectleider van EW Facility Services, deelt haar ervaringen in haar vlog over andere werkomgeving, andere werktijden en andere omstandigheden.

Kim vlogt als eerste, collega’s Sarinah Gennisse en Lonneke Peeters volgen haar later deze week op Schoonmaakjournaal.

 

Premium

Schoonmaakjournaal pauzeert: be right back

Zwaai zwaai, doei doei? Nou nee! Net als u begrijpen wij dat de pandemie...