Official Supplier bezegeling 25-jarige samenwerking VLS en Feyenoord

VLS Groep en Feyenoord hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de samenwerking tot en met 2023 en ook toetreding als Official Supplier van Feyenoord. VLS en Feyenoord bezegelen hiermee hun inmiddels 25-jarige samenwerking. Het landelijk opererende schoonmaakbedrijf uit Zwijndrecht verbindt zich vanaf dit seizoen tot en met 2023 als Official Supplier aan de Rotterdamse voetbalclub.

Feyenoord en VLS maakten het partnerschap recent officieel met de ondertekening van de vernieuwde overeenkomst. VLS blijft met deze hernieuwde samenwerking dus ook de komende jaren de schoonmaak verzorgen van het Feyenoord Stadion. Daarnaast blijft VLS natuur-lijk zichtbaar op de LED en overige boarding.

Van bescheiden naar landelijk
De afgelopen 40 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakdienstverleners in Nederland. Maar met behoud van het familiaire karakter. Daar komt bij dat VLS zich kenmerkt door een platte organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en elke medewerker weet wat er speelt. In de afgelopen 25 jaar was VLS altijd al dé preferred partner voor schoonmaak voor het stadion. Maar dit jaar is met het hernieuwen van de overeenkomst VLS dan ook Official Supplier van Feyenoord geworden.

Schoonmaak en specialist
VLS staat onder meer bekend om het specialistisch onderhoud van diverse sportcomplexen, waaronder het Feyenoord Stadion, Topsportcentrum Rotterdam en Sparta Rotterdam en mag zichzelf dan ook graag zien als De Sportiefste Schoonmaker in het Rijnmond gebied. Met haar bedrijfsonderdeel VLS schoonmaak heeft VLS zich gespecialiseerd op regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties op landelijk niveau. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op eenmalige specialistische reinigingsopdrachten, maar ook de dagelijkse reiniging van trappenhuizen, evenementenhallen en dus ook voetbalstadions behoren tot deze unieke dienstverlening.

×