11 februari 2016

Care: “Door Smart 2 in 1 winnen we veel tijd en gaat de kwaliteit omhoog”

Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden, heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Gert-Jan Mostertman, operationeel directeur Care Dienstengroep, kiest voor Smart Cleaning. Hij legt u graag uit waarom.

“De Smart 2 in 1-methode gebruiken we in trappenhuizen en op scholen om zo de beschikbare schoonmaakuren zo efficiënt mogelijk in te zetten. Doordat de Smart 2 in 1-methode tegelijk droog en nat reinigt en zo twee handelingen in één combineert, ben je sneller klaar. Door het grote absorptievermogen van de mop gaat er ook nog eens zoveel extra vuil van de vloer af dat we nog meer tijd inlopen. De kwaliteit van het schoonmaken gaat zo omhoog, waardoor je het periodiek onderhoud kan uitstellen. We bieden nu een constante hogere kwaliteit. De Smart 2 in 1-methode past zo perfect in ons Care Clean Concept, speciaal gericht op schonere basisscholen.”

Meer inzetbaar
Smart 2 in 1 kan ook worden gebruikt op vloeren van bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, kinderdagverblijven etc. Dat bewijst ook onderstaande praktijkcase over de vloer van een verzorgingstehuis.

Praktijkcase
Een schoonmaakbedrijf besteedde in een verzorgingstehuis 2 x 3 uur per week aan vloeronderhoud. Na het invoeren van Smart 2 in 1 besteedt het schoonmaakbedrijf hier nog maar 2 x 2,15 uur per week aan. De kwaliteit van de vloer is toegenomen en de tijdsbesparing is 90 minuten per week.

Over 2 weken vertelt Truus van Hulst, directrice van Hodal, op Schoonmaakjournaal over altijd een schoon en fris sanitair: “De Smart Handtool komt precies tussen de randjes en zorgt voor een betere lichamelijke belasting.”

Waarin wilt u verbeteren? Kijk op www.smartcleaning.nl.

Over Care Dienstengroep
Care uit Nijverdal is een allround schoonmaakbedrijf met haar oorsprong in het oosten van het land.  Vanuit een aantal vestigingen in het land bedienen we tegenwoordig onze opdrachtgevers die ook over het gehele land verspreid zitten.

Gerelateerd artikel: Pim Hilgerdenaar (Crohill): waarom Smart Cleaning zo slim is?

Deel dit artikel

Ook interessant: