3 februari 2016

Pim Hilgerdenaar Crohill: waarom Smart Cleaning zo slim?

Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden, heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Onze missie is schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Daarom hebben we Smart Cleaning ontwikkeld.” Waarom Smart écht smart is? Pim Hilgerdenaar, directeur van Crohill, legt u dit graag uit.

“Omdat we veel op de werkvloer staan, weten we goed wat er speelt. Wie herkent het niet in de schoonmaak? Een vuilwaas op de vloer en zwarte voegen. Urinestank die maar niet verdwijnt en rondom de kranen zit kalkopbouw. Vingertasten op (glazen) deuren en lijmresten en potloodstrepen op schooltafels. De schoonmaakmedewerker bukt, reikt en strekt veel en heeft vaak allerlei lichamelijke klachten. De werkdruk is hoog, want er is niet altijd genoeg tijd om alle werkzaamheden goed uit te voeren”.

Oplossing
“Ons antwoord hierop is Smart Cleaning. We zijn begonnen met de Smart 2 in 1 pocketmop. Inmiddels bestaat Smart Cleaning uit verschillende methodes voor de dagelijkse reiniging van vloeren, trappenhuizen, sanitair, natte ruimtes en interieur. Wat er nou zo slim is aan deze methodes? We kunnen u vertellen dat Smart-methodes lichter en sneller werken, schoner en duurzaam zijnen ervoor zorgen dat u de beschikbare schoonmaakuren efficiënter kunt inzetten. Liever laten we onze klanten vertellen waarom zij zo tevreden zijn over Smart.” Wilt u ook weten wat Smart hen heeft opgeleverd? Lees op Schoonmaakjournaal de komende weken hun ervaringen.

Smart in de praktijk
De volgende keer vertelt Gert-Jan Mostertman, operationeel directeur bij Care Dienstengroep, over Smart 2 in 1 vloeronderhoud: “We bieden nu een constante hogere kwaliteit. De Smart 2 in 1 methode past zo perfect in ons Care Clean Concept, speciaal gericht op schonere basisscholen”.

Wilt u nu al meer weten? Kijk dan op www.smartcleaning.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: