7 januari 2016

TH&P innoveert met kruimelopvangbank op vakbeurs Facilitair

Net zoals voorgaande jaren staat TH&P, specialist in toetsenbordreiniging, ook dit jaar weer op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Dit jaar is het thema van de beurs Besparing en noviteiten. “Dit beursthema besparing en noviteiten sluit naadloos aan op onze dienst en manier van werken. We zijn continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze dienstverlening. Onze nieuwste innovatie is de ‘kruimelopvangbak’, die mee dingt naar de noviteitenprijs die tijdens de vakbeurs wordt uitgereikt.”

Kruimelopvangbak
Hoeveel gram vuil denkt u dat één toetsenbord op een Nederlands kantoor per maand verzamelt? Het schokkende antwoord is 2 gram, per jaar is dit zelfs 24 gram. Maar de cijfers worden nog schokkender! Een kantoor met 100 toetsenborden verzamelt zo dus 2.4 kilogram aan vuil. Vuil dat zich door het hele kantoor verspreidt! Vuil vormt de perfecte voedingsbodem voor schadelijke bacteriën. Goed schoonmaken is dus vereist. Helaas is af en toe ‘een doekje over het toetsenbord halen’ niet genoeg. Want het vuil en de bacteriën hechten juist tussen, onder en achter de toetsen. Hier komt de ‘kruimelopvangbak’ om de hoek kijken. Het toetsenbord gaat in deze bak en het vuil wordt eruit geblazen en opgevangen in de bak. TH&P neemt dit vuil op, neemt het mee en recyclet het.

Ervaar het op de beur
Bij onze stand (1F.045) laten we graag zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen als het gaat om het reinigen van de computerapparatuur. Hygiënische werkplekken met schone toetsenborden, beeldschermen, computerkasten (CPU’s) en telefoons zijn niet alleen prettig voor werknemers of bezoekers, ze dragen ook bij aan een gezonde werkomgeving en een verhoogde productiviteit. Een schone werkplek vraagt om aandacht, zeker als verschillende werknemers gebruikmaken van deze werkplek. Om storingen te voorkomen kan TH&P ook loshangende kabels van apparatuur ordenen en verhelpen wij storingen aan printers, kopieerapparaten en faxen.

Gratis toegangskaarten
Vakbeurs Facilitair is op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Via de website van de vakbeurs kunt u gratis toegangskaarten bestellen. We zien u graag terug bij onze stand. Voor meer informatie over de diensten van TH&P kijkt u op www.thp.nl.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: