10 januari 2016

Orange Nano en exclusief partner Gelecon op vakbeurs Facilitair

Gelecon Voorburg en Orange Nano zijn een  exclusief partnership aangegaan voor de nieuwe schoonmaakproductlijn InfiniClean en Peeback. InfiniClean is een hoogwaardig schoonmaaksysteem, dat bestaat uit reinigingsmiddelen en eenvoudig aan te brengen (semi-permanente) coatings. Gezamenlijk zorgen zij voor feilloze schoonmaakprestaties met minder inspanningen.

Gelecon is per direct ook preferred Partner van Orange Nano voor de verkoop en distributie van Orange Nano PeeBack, de innovatieve anti-wildplas coating. Gelecon neemt samen met Orange Nano deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Brabanthallen (in hal 1, stand 1C.182) om de samenwerking te introduceren.

Milieubewuste oplossing
In een tijd waarin budgetten voor onderhoud en schoonmaak onder druk staan, biedt Infiniclean een milieubewuste oplossing waarbij gereinigde oppervlakken langer schoon blijven en na behandeling eenvoudiger en sneller te reinigen zijn.

Orange Nano PeeBack is een onzichtbare super hydrofobe coating, die wildplassen ontmoedigt  door het terugkaatsen van urine. Het beschermt gevels jarenlang tegen indringing en aanhechting van urine en andere vervuilingen. 

Logische aanvulling
Michael van der Linden, directeur van Gelecon: “Als totaalleverancier van reinigingssystemen is Infiniclean een logische aanvulling op ons huidige assortiment. Ook zijn we bijzonder blij met PeeBack als nieuwe aanwinst. Een perfect wapen tegen het vervelend en smerig probleem van wildplassen.” Jan Dirks, directeur van Orange Nano: “Wij zijn bijzonder verheugd over Gelecon als exclusieve partner voor Orange Nano’s nieuwe schoonmaakproductlijn InfiniClean. Met Gelecon hebben we een belangrijke partner, die de schoonmaakbranche van binnen en buiten kent.’

 Over Gelecon
Gelecon is al meer dan 35 jaar totaalleverancier voor de professionele schoonmaak en biedt schoonmaakoplossingen- en concepten voor diverse doelgroepen. Tot de klantenkring van Gelecon behoren onder meer schoonmaakbedrijven, instellingen, ziekenhuizen, horeca en industrie.

Over Orange Nano
Orange Nano is de nano-coating en –reinigingsmiddelen specialist van Nederland. De coatings van Orange Nano bieden materialen en producten van bedrijven en consumenten optimale bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf en verlengen hiermee de levensduur aanzienlijk. Naast beschermende coatings heeft Orange Nano een assortiment innovatieve coatings die producten extra functionaliteiten bieden zoals zelfreiniging en energiebesparing.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: